Linda Lampenius

Mysiga kläder på H&M för nyfödda barn

8 oktober, 2012 | Kommentera (0)

Nu har jag köpt första klädesplaggen åt lilla tjejen, som skall komma till oss i januari. Kunde inte hålla mig när jag gick på H&M. Jag tycker att både H&M och KappAhl har väldigt fina kläder för barn, för en billig peng. Dessutom var flera av plaggen jag köpte “ekologiska produkter”.

Jag köpte på tok för mycket kläder åt Olivia när hon kom (och gör det fortfarande, haha), men den här gången skall jag försöka hålla mig så bra det går. Dessutom kommer ju lillan att ärva alla Olivias gamla kläder. Praktiskt med en liten tjej till 🙂

Postad: 8 oktober, 2012 Av: Linda Lampenius Kategori: Baby, Barn, Kläder | Etiketter: , , , , | Kommentera (0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Sök i bloggen

Gilla Kurera på Facebook

Om bloggen


Namn: Linda Cullberg Lampenius.
Ålder: 45 år.
Bor: I en villa i Bromma.
Familj: Maken Martin Cullberg och döttrarna Oliva och Cecilia, 5 år respektive född i januari 2013.
Sysselsättning: Violinist, artist och författare.
Fokus just nu: Att skriva på min nya bok.
Om mig: I mitt yrke reser jag mycket och träffar många nya människor, men privat är jag rätt skygg och vill helst bara vara hemma med Martin och Olivia och lägga mig tidigt. Jag dricker inte, röker inte och äter helst hälsosam mat. Jag är nästan lite ”för” förtjust i all hälsokost som finns att köpa, älskar att köra snabba bilar och att åka skidor i Alperna. Jag är "fiskarna" i horoskop.
Om bloggen: Jag kommer att skriva om mitt liv som artist och numera även författare och föreläsare och om hur jag lever för att hinna och orka med allt.

Kategorier

  Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 3)