Linda Lampenius

Mysigt gravidpilatespass på “Egen tid”

9 oktober, 2012 | Kommentera (0)

Ikväll var jag för första gången på Gravidpilates på “Egen tid”.
Atmosfären på “Egen tid” är underbar. Man känner sig lugn så fort man kommit innanför dörren. Det är svårt att förstå att Drottninggatan och Sveavägen ligger så nära intill.

image

image

image

image

När jag var gravid med Olivia, gick jag på Gravidpilates på “inmo”.
Där var passet lite mer “träning” än det var på “Egen tid”. På inmo användes även bollar och gummiband i träningen. Gillade dock instruktören på “Egen tid” väldigt mycket. Hon fick oss att glömma allt som hände utanför lokalen.

Postad: 9 oktober, 2012 Av: Linda Lampenius Kategori: Graviditet, Träning | Etiketter: , , | Kommentera (0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Sök i bloggen

Gilla Kurera på Facebook

Om bloggen


Namn: Linda Cullberg Lampenius.
Ålder: 45 år.
Bor: I en villa i Bromma.
Familj: Maken Martin Cullberg och döttrarna Oliva och Cecilia, 5 år respektive född i januari 2013.
Sysselsättning: Violinist, artist och författare.
Fokus just nu: Att skriva på min nya bok.
Om mig: I mitt yrke reser jag mycket och träffar många nya människor, men privat är jag rätt skygg och vill helst bara vara hemma med Martin och Olivia och lägga mig tidigt. Jag dricker inte, röker inte och äter helst hälsosam mat. Jag är nästan lite ”för” förtjust i all hälsokost som finns att köpa, älskar att köra snabba bilar och att åka skidor i Alperna. Jag är "fiskarna" i horoskop.
Om bloggen: Jag kommer att skriva om mitt liv som artist och numera även författare och föreläsare och om hur jag lever för att hinna och orka med allt.

Kategorier

  Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 3)