Linda Lampenius

Det gör ont!

14 oktober, 2012 | Kommentera (0)

Tänk att det skall behöva göra så ont att vara gravid.
Jag har haft foglossning en tid nu. Tycker att det kunde räcka, men icke! Idag fick jag en jäkla värk i magen precis när jag skulle gå in på ICA Maxi för att storhandla med Olivia. Jag vicka vanka fram sakteliga.

Jag är i vecka 26. Magen växer just nu så det knakar. Har gått upp 7 1/2-8 kg. Under graviditeten med Olivia mådde jag toppen i detta skede. Fick ont i magen först under sista månaden.

Tre månader kvar…!!!

Postad: 14 oktober, 2012 Av: Linda Lampenius Kategori: Graviditet | Etiketter: , | Kommentera (0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Sök i bloggen

Gilla Kurera på Facebook

Om bloggen


Namn: Linda Cullberg Lampenius.
Ålder: 45 år.
Bor: I en villa i Bromma.
Familj: Maken Martin Cullberg och döttrarna Oliva och Cecilia, 5 år respektive född i januari 2013.
Sysselsättning: Violinist, artist och författare.
Fokus just nu: Att skriva på min nya bok.
Om mig: I mitt yrke reser jag mycket och träffar många nya människor, men privat är jag rätt skygg och vill helst bara vara hemma med Martin och Olivia och lägga mig tidigt. Jag dricker inte, röker inte och äter helst hälsosam mat. Jag är nästan lite ”för” förtjust i all hälsokost som finns att köpa, älskar att köra snabba bilar och att åka skidor i Alperna. Jag är "fiskarna" i horoskop.
Om bloggen: Jag kommer att skriva om mitt liv som artist och numera även författare och föreläsare och om hur jag lever för att hinna och orka med allt.

Kategorier

  Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 3)