Linda Lampenius

Auktion

15 oktober, 2012 | Kommentera (0)

I helgen fick jag för mig att börja titta runt på hemsidor med auktioner. Älskar gamla möbler och köpte bl.a. röda rokoko stolar när vi hade flyttat in i villan där vi bor nu. Nu hittade jag igen flera skåp och stolar som jag skulle vilja ha hemma. Till slut blev det bara en barnbyrå, som fanns på www.auctionet.com. Tänkte att den skulle vara bra att ha när lillan kommer i januari. På grund av att jag inte kan lyfta alltför tunga föremål nu pga graviditeten, så hamnade den i hallen…och stannar antagligen där…

image

image

Postad: 15 oktober, 2012 Av: Linda Lampenius Kategori: Baby, Barn, Okategoriserade | Etiketter: , , | Kommentera (0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Sök i bloggen

Gilla Kurera på Facebook

Om bloggen


Namn: Linda Cullberg Lampenius.
Ålder: 45 år.
Bor: I en villa i Bromma.
Familj: Maken Martin Cullberg och döttrarna Oliva och Cecilia, 5 år respektive född i januari 2013.
Sysselsättning: Violinist, artist och författare.
Fokus just nu: Att skriva på min nya bok.
Om mig: I mitt yrke reser jag mycket och träffar många nya människor, men privat är jag rätt skygg och vill helst bara vara hemma med Martin och Olivia och lägga mig tidigt. Jag dricker inte, röker inte och äter helst hälsosam mat. Jag är nästan lite ”för” förtjust i all hälsokost som finns att köpa, älskar att köra snabba bilar och att åka skidor i Alperna. Jag är "fiskarna" i horoskop.
Om bloggen: Jag kommer att skriva om mitt liv som artist och numera även författare och föreläsare och om hur jag lever för att hinna och orka med allt.

Kategorier

  Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 3)