Linda Lampenius

Kissies idiotiska påhopp på Gina Dirawi

20 oktober, 2012 | Kommentera (2)

Jag förstår inte hur Kissie orkar skriva sina korkade blogginlägg år ut och år in. …och att påstå att Gina skulle ha opererat sin näsa är väl en av hennes dummare kommentarer. Jag känner inte Gina personligen, men hon verkar vara äkta på alla sätt och vis. Kissie borde dessutom portas från nätet. Hon är en fruktansvärt dålig förebild för flickor med sin anorektiska kropp och sina gigantiska läppar.

Postad: 20 oktober, 2012 Av: Linda Lampenius Kategori: Ätstörningar, Hälsa | Etiketter: , | Kommentera (2)

Det finns 2 kommentarer:

Kissies idiotiska påhopp på Gina Dirawi

 1. Hjälp! skrev den

  Hej Linda!
  Jag tycker så mycket om dig. Ser verkligen upp till dig! Jag vill oxå bli frisk och få ett liv! Har vart sjuk i ätstörningar i 7 år, erkände för mig själv att jag var sjuk för ca 7 månader sedan. Hatar verkligen mitt liv, klarar ingenting.

  Hur blev du frisk? Snälla hjälp mig 🙁
  Det har gått så långt att jag övervägt självmord. Det ända som håller mig vid liv är mina nära och kära.

  Min kille har gjort slut med mig för han inte orkar mera. Hans känslor har försvunnit säger han. Det gör mig så ledsen. Ingen vill ha mig! Kommer aldrig hitta någon som honom och jag har sunpat det för min dumma sjukdom. Hatar det :,(

  Du är så otroligt inspirerande! Önskar jag kunde får träffa dig och att du kunde säga till mig att det någongång blir bättre.
  Massa kramar / Cassandra

  • Linda Lampenius skrev den

   Hej Cassandra! Vill du att jag svarar dig här på bloggen eller på en email adress? Allt kommer bli bra! Jag lovar dig! Kram, Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Sök i bloggen

Gilla Kurera på Facebook

Om bloggen


Namn: Linda Cullberg Lampenius.
Ålder: 45 år.
Bor: I en villa i Bromma.
Familj: Maken Martin Cullberg och döttrarna Oliva och Cecilia, 5 år respektive född i januari 2013.
Sysselsättning: Violinist, artist och författare.
Fokus just nu: Att skriva på min nya bok.
Om mig: I mitt yrke reser jag mycket och träffar många nya människor, men privat är jag rätt skygg och vill helst bara vara hemma med Martin och Olivia och lägga mig tidigt. Jag dricker inte, röker inte och äter helst hälsosam mat. Jag är nästan lite ”för” förtjust i all hälsokost som finns att köpa, älskar att köra snabba bilar och att åka skidor i Alperna. Jag är "fiskarna" i horoskop.
Om bloggen: Jag kommer att skriva om mitt liv som artist och numera även författare och föreläsare och om hur jag lever för att hinna och orka med allt.

Kategorier

  Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 3)