Linda Lampenius

Hurra för polisen!

1 november, 2012 | Kommentera (2)

Inatt vaknade jag av ett sjujäkla oljud. En helikopter flög rätt så lågt nere, fram och tillbaks nära vårt hem. Just då kändes det riktigt irriterande, men när jag vaknade vid sex-tiden i morse och tog en titt på tidningarna på min mobil, kunde jag läsa i aftonbladet att polisen lyckats gripa 5 inbrottstjuvar i närheten av oss. Polisen hade jagat med flera polis- och hundpatruller och med helikopter.

Tack till polisen för ett bra arbete! Hittills har jag bara läst historier om svensk polis som fått mig att tycka att det mesta går åt pipan…

Postad: 1 november, 2012 Av: Linda Lampenius Kategori: Livet, Media | Etiketter: , , , | Kommentera (2)

Det finns 2 kommentarer:

Hurra för polisen!

  1. Eva skrev den

    Vi ska nog inte underskatta deras arbete ……….

  2. Anne Nordberg skrev den

    Svensk polis ÄR dålig….de gör en massa fel etc…klarar inte av nästan någonting…och det finns massor av poliser som gör brott och misshandlar människor…tyvärr…så är det INTE i Finland, säger min man som har bra koll…..Men ibland lyckas väl den svenska polisen också…ibland….

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Sök i bloggen

Gilla Kurera på Facebook

Om bloggen


Namn: Linda Cullberg Lampenius.
Ålder: 45 år.
Bor: I en villa i Bromma.
Familj: Maken Martin Cullberg och döttrarna Oliva och Cecilia, 5 år respektive född i januari 2013.
Sysselsättning: Violinist, artist och författare.
Fokus just nu: Att skriva på min nya bok.
Om mig: I mitt yrke reser jag mycket och träffar många nya människor, men privat är jag rätt skygg och vill helst bara vara hemma med Martin och Olivia och lägga mig tidigt. Jag dricker inte, röker inte och äter helst hälsosam mat. Jag är nästan lite ”för” förtjust i all hälsokost som finns att köpa, älskar att köra snabba bilar och att åka skidor i Alperna. Jag är "fiskarna" i horoskop.
Om bloggen: Jag kommer att skriva om mitt liv som artist och numera även författare och föreläsare och om hur jag lever för att hinna och orka med allt.

Kategorier

  Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 3)