Linda Lampenius

Missing People utglänser svenska polisen…än en gång

9 november, 2012 | Kommentera (1)

Jag blev tårögd när jag såg att Missing People hade hittat 9-åriga Anna. Man kan bara ana hur fruktansvärt dåligt både Anna och hennes föräldrar/släktingar mått.

Alla 800, som var ute och letade inatt, är riktiga hjältar! Tänk att dessa “vanliga” människor om och om igen utglänser svenska polisen.

Varför samarbetar inte svenska polisen med Missing People? När jag var gäst hos Malou i “Efter Tio” i förrgår, var även Missing Peoples ordförande där. Hon berättade då att finska polisen hade kontaktat Missing People för att be om hjälp. Har svenska polisen sökt Missing People för ett eventuellt samarbete?

Hurra för alla Missing People hjältar!!!! Ni är fantastiska!!!!

Postad: 9 november, 2012 Av: Linda Lampenius Kategori: Barn, Livet | Etiketter: , , , , , | Kommentera (1)

Det finns 1 kommentar:

Missing People utglänser svenska polisen…än en gång

  1. Sanne skrev den

    Helt fantastiska! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Sök i bloggen

Gilla Kurera på Facebook

Om bloggen


Namn: Linda Cullberg Lampenius.
Ålder: 45 år.
Bor: I en villa i Bromma.
Familj: Maken Martin Cullberg och döttrarna Oliva och Cecilia, 5 år respektive född i januari 2013.
Sysselsättning: Violinist, artist och författare.
Fokus just nu: Att skriva på min nya bok.
Om mig: I mitt yrke reser jag mycket och träffar många nya människor, men privat är jag rätt skygg och vill helst bara vara hemma med Martin och Olivia och lägga mig tidigt. Jag dricker inte, röker inte och äter helst hälsosam mat. Jag är nästan lite ”för” förtjust i all hälsokost som finns att köpa, älskar att köra snabba bilar och att åka skidor i Alperna. Jag är "fiskarna" i horoskop.
Om bloggen: Jag kommer att skriva om mitt liv som artist och numera även författare och föreläsare och om hur jag lever för att hinna och orka med allt.

Kategorier

  Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 3)