Linda Lampenius

49 dagar kvar till kejsarsnitt

26 november, 2012 | Kommentera (3)

Min andra graviditet känns så fruktansvärt mycket längre än den första. Det beror säkert på att jag denna gång förknippar graviditeten med illamående, depression och “falsk” ischias. Det känns som att så fort jag slipper någon obehagskänsla, så slår en annan till.

Men nu börjar jag äntligen se ljuset…49 dagar kvar! Konstigt nog, så tycker jag att 49 dagar känns som en kortare period, än 7 veckor.

Jag sitter just nu och jobbar på Martins kontor. Jag måste få min bok klar innan lillpluttan kommer. Får dock bara jobba halvtid pga sjukskrivningen.

Kl 14:30 idag skall vi på vårt sista officiella ultraljud…spännande. Är så nyfiken på att få se ens en ultraljudsbild på vår livliga krabat…

Postad: 26 november, 2012 Av: Linda Lampenius Kategori: Baby, Barn, Familj, Förlossning, Graviditet | Etiketter: , | Kommentera (3)

Det finns 3 kommentarer:

49 dagar kvar till kejsarsnitt

  1. Kerstin skrev den

    Hamnade på din blogg av en ren tillfällighet, då jag sökte på lågt blodtryck! Har en dotter som får barn i mars och är trött pga detta. Försök att passa på att njuta lite medan barnet är i ialla fall tyst förvar! Jobbigt för dig med kejsarsnitt, men måste man, så får man ändå tänka att det viktigaste är att allt går bra. Nuförtiden är ju också riskerna mindre med ett sådant ingrepp än förr, både för mor och barn. Stort lycka till!

  2. Sofia skrev den

    Varför ska du snittas?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Sök i bloggen

Gilla Kurera på Facebook

Om bloggen


Namn: Linda Cullberg Lampenius.
Ålder: 45 år.
Bor: I en villa i Bromma.
Familj: Maken Martin Cullberg och döttrarna Oliva och Cecilia, 5 år respektive född i januari 2013.
Sysselsättning: Violinist, artist och författare.
Fokus just nu: Att skriva på min nya bok.
Om mig: I mitt yrke reser jag mycket och träffar många nya människor, men privat är jag rätt skygg och vill helst bara vara hemma med Martin och Olivia och lägga mig tidigt. Jag dricker inte, röker inte och äter helst hälsosam mat. Jag är nästan lite ”för” förtjust i all hälsokost som finns att köpa, älskar att köra snabba bilar och att åka skidor i Alperna. Jag är "fiskarna" i horoskop.
Om bloggen: Jag kommer att skriva om mitt liv som artist och numera även författare och föreläsare och om hur jag lever för att hinna och orka med allt.

Kategorier

  Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 3)