Linda Lampenius

Test: Bliss Softening Socks

16 december, 2012 | Kommentera (2)

Jag är stormförtjust i flera av Bliss produkter (bl.a. Oxygen mask och gel som minskar svullnad under ögonen). Därför köpte jag sockorna som heter Softening Socks, trots att jag tyckte att de kostade väldigt mycket (445 kr på KICKS). Så här marknadsförs sockorna:

Som att gå på luft! Spa-inspirerad fotbehandling med en polymergel-fodring som innehåller en återfuktande, närande dunderkur för trängtande tår, hårda hälar och fanérliknande fotsulor! Kan användas upp till 50 gånger.

Jag blev väldigt besviken. Det kändes som om jag hade kalla och våta strumpor på mig. Mina fötter blev ej heller mjukare av behandlingen. Nej usch, inget för mig. Jag vill alltid känna att mina fötter är torra och varma, när jag drar på mig sockor.

 

Postad: 16 december, 2012 Av: Linda Lampenius Kategori: Hudvård | Etiketter: , , , | Kommentera (2)

Det finns 2 kommentarer:

Test: Bliss Softening Socks

 1. Marjo Heikura skrev den

  Heissan Linda!
  Ihana blogi sinulla. Sinä olet aina jotenkin niin positiivisen ja raikkaan oloinen. Toivotan paljon onnea tulevan pienokaisen synnytykseen ja muutenkin kaikkeen. Minä olen melkolailla samassa tilanteessa kanssasi, joten helppo eläytyä…42-vuotias ja tammikuussa laskettu aika( 20.päivä). Tämä on minulle 3;s lapsi, mutta edellisestä synnytyksestä jo 20-vuotta aikaa ja arvaa vain jännittääkö synnytys sms. Mutta ihanaa saada iltatähti tällä ikää. Monet ovat ihmetelleet varsinkin silloin aluksi, että miten nyt vielä viitsin…Mielestäni lapsethan saadaan lahjaksi ja tämä on ihan parasta, kaikki on jo valmiina tavallaan, elämä seesteistä ja urakin jo putkessa. Kun kesällä luin Ilta-lehdestä, että sinäkin odotat vauvaa, niin jollainlailla se raivasi mielessäni helpotuksen tunnetta juuri siitä, että on muitakin yli 40-vuotiaita odottajia. Ihana, että olet julkisesti rento ja avoinkin, juuri kaltaistasi esimerkkiä monet varmasti kaipaavatkin. Lisäksi olet aina vain kauniimpi ja kauniimpi! Hyvää joulua teidän koko perheelle!

  T. Marjo Keravalta

  • Linda Lampenius skrev den

   Hei Marjo! Kiitos kovasti kommentistasi! Haluan toivottaa sinulle rauhallista ja ihanaa joulua ja rutkasti onnea ja rakkautta vuodelle 2013! Laitapa viestiä tulemaan, kun vauva on syntynyt 🙂
   Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Sök i bloggen

Gilla Kurera på Facebook

Om bloggen


Namn: Linda Cullberg Lampenius.
Ålder: 45 år.
Bor: I en villa i Bromma.
Familj: Maken Martin Cullberg och döttrarna Oliva och Cecilia, 5 år respektive född i januari 2013.
Sysselsättning: Violinist, artist och författare.
Fokus just nu: Att skriva på min nya bok.
Om mig: I mitt yrke reser jag mycket och träffar många nya människor, men privat är jag rätt skygg och vill helst bara vara hemma med Martin och Olivia och lägga mig tidigt. Jag dricker inte, röker inte och äter helst hälsosam mat. Jag är nästan lite ”för” förtjust i all hälsokost som finns att köpa, älskar att köra snabba bilar och att åka skidor i Alperna. Jag är "fiskarna" i horoskop.
Om bloggen: Jag kommer att skriva om mitt liv som artist och numera även författare och föreläsare och om hur jag lever för att hinna och orka med allt.

Kategorier

  Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 3)