Linda Lampenius

Vad säger astrologi-experter om detta?

25 januari, 2013 | Kommentera (1)

Vår lilla Cecilia hade fötts i Vattumannens tecken, ifall hon hade fått födas naturligt. Nu tvingade vi ut henne i stora vida världen alldeles för tidigt…och simsalabim, så hade vi en Stenbock till i familjen. Olivia och jag delar samma födelsedag, 26.2., och är alltså Fiskar. Martin och Cecilia är Stenbockar. Vad säger de som är experter på horoskop om personer som föds in i “fel” horoskop pga planerat snitt? Blir Cecilia mer lik en Stenbock än en Vattuman? Och nej, jag frågar inte detta för att jag skulle tro på horoskop överdrivet mycket, utan för att det är en kul grej att veta. Lite tidsfördriv mitt i allt ammande och konstanta blöjbyten 🙂

Postad: 25 januari, 2013 Av: Linda Lampenius Kategori: Baby, Barn, Familj, Livet, Olivia | Etiketter: , , , , , | Kommentera (1)

Det finns 1 kommentar:

Vad säger astrologi-experter om detta?

  1. Cassandra skrev den

    jag har hållit på mycket med astrologi och vad jag vet så spelar det ingen roll när man skulle födas utan allt handlar om när man faktiskt tittar ut. Så alltså har ni en stenbock där emot kan ju de andra planeterna ha stått i tex vattumannens tecken när hon föddes, det är det som spelar in. Utifrån era soltecken kan ni nog vara en välbalanserad familj. Fisktecknet är ett vatten tecken och stenbocken jord. Jord och vatten funkar bra tillsammans 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Sök i bloggen

Gilla Kurera på Facebook

Om bloggen


Namn: Linda Cullberg Lampenius.
Ålder: 45 år.
Bor: I en villa i Bromma.
Familj: Maken Martin Cullberg och döttrarna Oliva och Cecilia, 5 år respektive född i januari 2013.
Sysselsättning: Violinist, artist och författare.
Fokus just nu: Att skriva på min nya bok.
Om mig: I mitt yrke reser jag mycket och träffar många nya människor, men privat är jag rätt skygg och vill helst bara vara hemma med Martin och Olivia och lägga mig tidigt. Jag dricker inte, röker inte och äter helst hälsosam mat. Jag är nästan lite ”för” förtjust i all hälsokost som finns att köpa, älskar att köra snabba bilar och att åka skidor i Alperna. Jag är "fiskarna" i horoskop.
Om bloggen: Jag kommer att skriva om mitt liv som artist och numera även författare och föreläsare och om hur jag lever för att hinna och orka med allt.

Kategorier

  Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 3)