Linda Lampenius

Hei kaikki suomenkieliset lukijat jotka kyselevät miksi keisarileikkaus!

31 januari, 2013 | Kommentera (0)

Hei kaikki suomenkieliset lukijat jotka kyselevät miksi keisarileikkaus!
Jos luette vanhempia blogikirjoituksiani, niin löydätte täydellisen vastauksen.
Esim. https://kurera.se/linda-lampenius/2012/12/26/18-dagar-kvar/
En saanut synnyttää normaalisti!

Ensimmäisen kanssa menin melkein kaksi viikkoa yli ajan. Kun synnytys vihdoin alkoi, Olivia ei tullut ulos. Kahdenkymmenenyhden tunnin ”kamppailun” jälkeen lääkäri kutsuttiin huoneeseeni. Hän ilmoitti että hätäsektio piti tehdä välittömästi. Olivian sydän löi epätasaisesti. Valitettavasti en pysty synnyttämään normaalisti. Lapsi jää jumiin luihini.

Haavan pituudesta on spekuloitu ruotsiksi netissä. Haava on noin 12 cm. Hätäsektion takia ei haavaa
voitu tehdä lyhyemmäksi. Tällä kertaa lääkäri leikkasi pitkin vanhaa haavaa.
Sitäpaitsi Cecilia oli perätilassa kun savuimme sairaalaan.

Linda 🙂

Postad: 31 januari, 2013 Av: Linda Lampenius Kategori: Baby, Förlossning | Etiketter: , , , | Kommentera (0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Sök i bloggen

Gilla Kurera på Facebook

Om bloggen


Namn: Linda Cullberg Lampenius.
Ålder: 45 år.
Bor: I en villa i Bromma.
Familj: Maken Martin Cullberg och döttrarna Oliva och Cecilia, 5 år respektive född i januari 2013.
Sysselsättning: Violinist, artist och författare.
Fokus just nu: Att skriva på min nya bok.
Om mig: I mitt yrke reser jag mycket och träffar många nya människor, men privat är jag rätt skygg och vill helst bara vara hemma med Martin och Olivia och lägga mig tidigt. Jag dricker inte, röker inte och äter helst hälsosam mat. Jag är nästan lite ”för” förtjust i all hälsokost som finns att köpa, älskar att köra snabba bilar och att åka skidor i Alperna. Jag är "fiskarna" i horoskop.
Om bloggen: Jag kommer att skriva om mitt liv som artist och numera även författare och föreläsare och om hur jag lever för att hinna och orka med allt.

Kategorier

  Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 3)