Linda Lampenius

Kan någon förklara detta?

12 februari, 2013 | Kommentera (1)

Läkaren som opererade (snittade) mig på BB Sthlm, följde inte gamla snittet/ärret.
Varför snittade hon mig så här konstigt/snett? Finns det någon sjuksköterska, barnmorska eller läkare som kan förklara detta?

image

Postad: 12 februari, 2013 Av: Linda Lampenius Kategori: Baby, Graviditet, Livet | Etiketter: , , , , | Kommentera (1)

Det finns 1 kommentar:

Kan någon förklara detta?

  1. Anna skrev den

    Hej Linda,
    Jag är varken sjuksköterska, läkare eller barnmorska, men nyfiken av mig. Har själv gått igenom ett kejsarsnitt. Det ser ju onekligen lite konstigt ut, men jag tror att det är så att de skär i närheten av det tidigare ärret, och att det blev snett beror med största sannolikhet på hur barnet låg, då man tar hänsyn till det vid kejsarsnittet. Men som sagt, fråga på, så får du säkert ett bättre svar.
    Kram från Anna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Sök i bloggen

Gilla Kurera på Facebook

Om bloggen


Namn: Linda Cullberg Lampenius.
Ålder: 45 år.
Bor: I en villa i Bromma.
Familj: Maken Martin Cullberg och döttrarna Oliva och Cecilia, 5 år respektive född i januari 2013.
Sysselsättning: Violinist, artist och författare.
Fokus just nu: Att skriva på min nya bok.
Om mig: I mitt yrke reser jag mycket och träffar många nya människor, men privat är jag rätt skygg och vill helst bara vara hemma med Martin och Olivia och lägga mig tidigt. Jag dricker inte, röker inte och äter helst hälsosam mat. Jag är nästan lite ”för” förtjust i all hälsokost som finns att köpa, älskar att köra snabba bilar och att åka skidor i Alperna. Jag är "fiskarna" i horoskop.
Om bloggen: Jag kommer att skriva om mitt liv som artist och numera även författare och föreläsare och om hur jag lever för att hinna och orka med allt.

Kategorier

  Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 3)