Linda Lampenius

5 cm på 4 veckor

16 februari, 2013 | Kommentera (2)

Hade glömt hur snabbt de “små liven” växer…Cecilia har vuxit 5 cm på 4 veckor. När vi kom hem från BB “drunknade” Cecilia i kläderna som var storlek 50. Nu är det 56 som gäller 🙂

image

Postad: 16 februari, 2013 Av: Linda Lampenius Kategori: Baby, Livet | Etiketter: , | Kommentera (2)

Det finns 2 kommentarer:

5 cm på 4 veckor

  1. Sofia skrev den

    Hej Linda! Grattis till er lilla Cecilia, vilken sötnos.
    Jag har en fundering. Jag fyller 15 i år, och har spelat fiol i 5 år nu. Jag älskar det och precis nu har mitt spel utvecklats mycket, det tycker både min lärare och mina föräldrar. Men min fråga gäller naglarna. Spelar du med långa naglar när du spelar fiol? Och om du gör det, hur gör du det då? För måste de vara så extremt korta? Hade gärna haft lite längre naglar ibland, tycker det är fint, men går inte det om man spelar? Hoppas på svar från ett proffs som dig!

  2. Anne Nordberg skrev den

    Vilket underbart vackert och välskapt litet barn!! Ovanligt vackert tycker jag. Grattis!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Sök i bloggen

Gilla Kurera på Facebook

Om bloggen


Namn: Linda Cullberg Lampenius.
Ålder: 45 år.
Bor: I en villa i Bromma.
Familj: Maken Martin Cullberg och döttrarna Oliva och Cecilia, 5 år respektive född i januari 2013.
Sysselsättning: Violinist, artist och författare.
Fokus just nu: Att skriva på min nya bok.
Om mig: I mitt yrke reser jag mycket och träffar många nya människor, men privat är jag rätt skygg och vill helst bara vara hemma med Martin och Olivia och lägga mig tidigt. Jag dricker inte, röker inte och äter helst hälsosam mat. Jag är nästan lite ”för” förtjust i all hälsokost som finns att köpa, älskar att köra snabba bilar och att åka skidor i Alperna. Jag är "fiskarna" i horoskop.
Om bloggen: Jag kommer att skriva om mitt liv som artist och numera även författare och föreläsare och om hur jag lever för att hinna och orka med allt.

Kategorier

  Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 3)