Linda Lampenius

Bilder från vår underbara semester i Khao Lak, Thailand

18 mars, 2013 | Kommentera (7)

Vi har varit i Khao Lak under de senaste två veckorna. Vi har haft det helt underbart. Värme, så gott som inga moln, ljummet havsvatten, vit sand, fint hotell, god mat och trevligt sällskap. Vi umgicks mycket med ett annat par och deras två barn, som var i samma ålder som våra.

Det var många som varnade oss om att vi kunde få problem med lilla Cecilia och värmen, flygresan osv…

Denna semester blev den bästa vi haft som barnfamilj. Cecilia sov och åt genom båda flygresorna och hon njöt av att inte behöva vara så påpaltad som hemma. Olivia var också en ängel under båda flygresorna. Martin och jag är brunare än vi varit efter någon annan familjesemester. Vi behövde nämligen inte vistas inomhus på dagarna. Olivia lekte mest i poolen med sin nya kompis John och Cecilia låg i skuggan, under stora träd och svalkades av en ljummen bris nerifrån havet. Cecilia fick också äta (dricka) extra ofta för att inte bli uttorkad.

Här är några bilder:

DSC_0262 DSC_0214 DSC_0191
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Postad: 18 mars, 2013 Av: Linda Lampenius Kategori: Familj, Okategoriserade, Resa | Etiketter: , , | Kommentera (7)

Det finns 7 kommentarer:

Bilder från vår underbara semester i Khao Lak, Thailand

 1. Eva skrev den

  Ser ljuvligt ut ……..

 2. Mia skrev den

  Så underbart ni har haft det! 🙂

 3. Veronika skrev den

  Underbara Thailand (:

 4. Minna skrev den

  Finns det något annat adjektiv i svenska språket än UNDERBAR? Allt är så underbar 😉

  • Linda Lampenius skrev den

   Nej Minna, inget annat svenskt ord motsvarar exakt ordet underbar. Tänk vad trist att de enda kommentarerna som är ironiska och lite elaka, alltid kommer från personer i Finland. Ifall ni vissa personer där i mitt hemland tycker så illa om mig, så följ inte min blogg. Läs inte mina inlägg.

 5. Marja skrev den

  Oij! Näyttää ihanalta 🙂

 6. Päivi skrev den

  Oj, så vackert!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Sök i bloggen

Gilla Kurera på Facebook

Om bloggen


Namn: Linda Cullberg Lampenius.
Ålder: 45 år.
Bor: I en villa i Bromma.
Familj: Maken Martin Cullberg och döttrarna Oliva och Cecilia, 5 år respektive född i januari 2013.
Sysselsättning: Violinist, artist och författare.
Fokus just nu: Att skriva på min nya bok.
Om mig: I mitt yrke reser jag mycket och träffar många nya människor, men privat är jag rätt skygg och vill helst bara vara hemma med Martin och Olivia och lägga mig tidigt. Jag dricker inte, röker inte och äter helst hälsosam mat. Jag är nästan lite ”för” förtjust i all hälsokost som finns att köpa, älskar att köra snabba bilar och att åka skidor i Alperna. Jag är "fiskarna" i horoskop.
Om bloggen: Jag kommer att skriva om mitt liv som artist och numera även författare och föreläsare och om hur jag lever för att hinna och orka med allt.

Kategorier

  Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 3)