Linda Lampenius

Raderade i misstag en kommentar jag fått

24 mars, 2013 | Kommentera (2)

Raderade i misstag en kommentar som jag skulle svara på. Handlade om ätstörningar. Skriv igen, snälla! Kram, Linda

Nu har jag fått ett nytt meddelande från samma avsändare 🙂

Postad: 24 mars, 2013 Av: Linda Lampenius Kategori: Okategoriserade | Kommentera (2)

Det finns 2 kommentarer:

Raderade i misstag en kommentar jag fått

 1. HE skrev den

  Hej Linda!
  Jag skrev till dig förut. Jag anar att det är min kommentarer som blivit raderad.. Jag vill leva ett ärligt liv & vara ärlig i mitt förhållande till min man. Jag har börjat tala med honom om mina tidiga ätstörningar men jag vet inte hur jag ska släppa in honom i mitt liv med ärlighet. Jag har levt med anorexi & bulimi & skammen det för med sig. Hur talade du med din man om hur du har levt! För mig skulle det vara en stor lättnad att kunna berätta jag vet bara inte hur.. Därför skrev jag till dig. Jag vill kunna leva ett ärligt & friskt liv. Jag tror inte att jag är ensam om det.
  Tack för att du är så stark & berättar hur det kan vara.
  Kram H

  • Linda Lampenius skrev den

   Hej och tack för att du skrev igen!

   Ja, ärlighet gentemot ens partner är a och o när det kommer till ätstörningar.
   Skriver och berättar hur jag gjorde under morgondagen.

   Kram, Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Sök i bloggen

Gilla Kurera på Facebook

Om bloggen


Namn: Linda Cullberg Lampenius.
Ålder: 45 år.
Bor: I en villa i Bromma.
Familj: Maken Martin Cullberg och döttrarna Oliva och Cecilia, 5 år respektive född i januari 2013.
Sysselsättning: Violinist, artist och författare.
Fokus just nu: Att skriva på min nya bok.
Om mig: I mitt yrke reser jag mycket och träffar många nya människor, men privat är jag rätt skygg och vill helst bara vara hemma med Martin och Olivia och lägga mig tidigt. Jag dricker inte, röker inte och äter helst hälsosam mat. Jag är nästan lite ”för” förtjust i all hälsokost som finns att köpa, älskar att köra snabba bilar och att åka skidor i Alperna. Jag är "fiskarna" i horoskop.
Om bloggen: Jag kommer att skriva om mitt liv som artist och numera även författare och föreläsare och om hur jag lever för att hinna och orka med allt.

Kategorier

  Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 3)