Linda Lampenius

Har genomgått en “SKINFITNESS by Julie Lindh” behandling

9 april, 2013 | Kommentera (1)

Igår besökte jag Julie Lindh för tredje gången. Julie bor i New York och fixar bl.a. kändisars och filmstjärnors nyllen, men hon reser mycket och tar hand om klienter i Sverige ca 4-5 gånger per år.

Julie är helt emot Botox och fillers. Hon tror på hudens egna kapacitet.

Behandlingen började med rengöring och peeling.

Sedan körde hon igång med Dermapen (en mer avancerad manick än Dermarollern).
Här nedan ser ni teknologin bakom Dermaroller.

TEKNOLOGIN: Behandlingen består av piercing av vävnaden (Microneedling) med extremt tunna nålar (0,15 mm). DERMAROLLER®-instrumentet med 162 nålar/roller, rullas över huden i ett specifikt mönster, penetrerar vävnaden och skapar 1000-tals microkanaler. När nålarna penetrerar vävnaden punkteras underliggande kärlstruktur vilket gör att röda blod-kroppar tränger ut i omgivande vävnad och identifieras för att frigöra naturliga källor för tillväxt, reparation och collagenstimulering. Även vita blodkroppar tränger ut och stimulerar immunförsvaret.Microkanalerna ger ett ökat upptag av aktiva substanser vilket ger en effektiv preparatstimulering.Resultatet blir en naturlig stimulering för reparation och läknings-process genom en kaskad av signalsubstanser. Nybildning och omorganisering av collagen, elastin och fuktbindande hyaluronsyra, samt en normalisering av kärl- och pigmentförändringar.

Sedan fick jag en gelé på ansiktet och Julie körde med en manick över ansiktet, som gjorde att huden blev varm. Julie sade att behandlingen “tajtade till” huden rejält.

Till sist fick min hals och mitt ansikte “elchocker”. Antar att musklerna aktiverades. Ja, och sedan Julies underbara olja över hela ansiktet.

På kvällen hade jag “rosor på kinderna” 😉

image

image

Idag såg jag otroligt utvilad och fräsch ut när jag vaknade, trots amningar under natten. Tack Julie!!! http://www.jlskinfitness.com/

image

Postad: 9 april, 2013 Av: Linda Lampenius Kategori: Skönhet | Etiketter: , , , , , | Kommentera (1)

Det finns 1 kommentar:

Har genomgått en “SKINFITNESS by Julie Lindh” behandling

  1. ullie skrev den

    lika söt som vanligt =) Hoppas du tycker att det hjälper och blir nöjd ha en bra tisdag kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Sök i bloggen

Gilla Kurera på Facebook

Om bloggen


Namn: Linda Cullberg Lampenius.
Ålder: 45 år.
Bor: I en villa i Bromma.
Familj: Maken Martin Cullberg och döttrarna Oliva och Cecilia, 5 år respektive född i januari 2013.
Sysselsättning: Violinist, artist och författare.
Fokus just nu: Att skriva på min nya bok.
Om mig: I mitt yrke reser jag mycket och träffar många nya människor, men privat är jag rätt skygg och vill helst bara vara hemma med Martin och Olivia och lägga mig tidigt. Jag dricker inte, röker inte och äter helst hälsosam mat. Jag är nästan lite ”för” förtjust i all hälsokost som finns att köpa, älskar att köra snabba bilar och att åka skidor i Alperna. Jag är "fiskarna" i horoskop.
Om bloggen: Jag kommer att skriva om mitt liv som artist och numera även författare och föreläsare och om hur jag lever för att hinna och orka med allt.

Kategorier

  Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 3)