Linda Lampenius

Tack till ILTALEHTI för fin artikel om mitt Playboy omslag och tiden på Playboy Mansion!

9 april, 2013 | Kommentera (1)

image

Postad: 9 april, 2013 Av: Linda Lampenius Kategori: Media | Etiketter: , , | Kommentera (1)

Det finns 1 kommentar:

Tack till ILTALEHTI för fin artikel om mitt Playboy omslag och tiden på Playboy Mansion!

  1. Maria Emsjö skrev den

    Hej Linda, Skriver till dig för att du förutom verkar vara en bra mamma och förebild också har erfarenhet av ätstörningar. Jag är bonusmamma till en fin tjej på 13 år som har ätstörningar/anorexia och vet inte hur man i vardagen ska “prata om det” med henne. Hon är världens gladaste om vi låtsas som allt är som vanligt men säger jag något om hennes tillstånd blir hon jättearg på mig. Vi har i övrigt ett så bra förhållande till varandra och eftersom jag inte har “egna barn” betyder hon allt för mig. Tacksam för goda råd hur vi som föräldrar ska agera för att hjälpa. Tack på förhand/Maria

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Sök i bloggen

Gilla Kurera på Facebook

Om bloggen


Namn: Linda Cullberg Lampenius.
Ålder: 45 år.
Bor: I en villa i Bromma.
Familj: Maken Martin Cullberg och döttrarna Oliva och Cecilia, 5 år respektive född i januari 2013.
Sysselsättning: Violinist, artist och författare.
Fokus just nu: Att skriva på min nya bok.
Om mig: I mitt yrke reser jag mycket och träffar många nya människor, men privat är jag rätt skygg och vill helst bara vara hemma med Martin och Olivia och lägga mig tidigt. Jag dricker inte, röker inte och äter helst hälsosam mat. Jag är nästan lite ”för” förtjust i all hälsokost som finns att köpa, älskar att köra snabba bilar och att åka skidor i Alperna. Jag är "fiskarna" i horoskop.
Om bloggen: Jag kommer att skriva om mitt liv som artist och numera även författare och föreläsare och om hur jag lever för att hinna och orka med allt.

Kategorier

  Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 3)