Linda Lampenius

Förfärligt att sexdömda får jobba med barn

12 juni, 2013 | Kommentera (0)

Det är förfärligt att dessa sexdömda personer får umgås med våra barn! Hur kan det vara möjligt? Personer som jobbar med barn, oberoende om det är frågan om skola eller idrottsförening, borde kunna granskas bättre.

Läs artikeln  som publicerades i Aftonbladet idag! Ni hittar även en artikel i Expressen.

Postad: 12 juni, 2013 Av: Linda Lampenius Kategori: Barn, Livet | Etiketter: , , , | Kommentera (0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Sök i bloggen

Gilla Kurera på Facebook

Om bloggen


Namn: Linda Cullberg Lampenius.
Ålder: 45 år.
Bor: I en villa i Bromma.
Familj: Maken Martin Cullberg och döttrarna Oliva och Cecilia, 5 år respektive född i januari 2013.
Sysselsättning: Violinist, artist och författare.
Fokus just nu: Att skriva på min nya bok.
Om mig: I mitt yrke reser jag mycket och träffar många nya människor, men privat är jag rätt skygg och vill helst bara vara hemma med Martin och Olivia och lägga mig tidigt. Jag dricker inte, röker inte och äter helst hälsosam mat. Jag är nästan lite ”för” förtjust i all hälsokost som finns att köpa, älskar att köra snabba bilar och att åka skidor i Alperna. Jag är "fiskarna" i horoskop.
Om bloggen: Jag kommer att skriva om mitt liv som artist och numera även författare och föreläsare och om hur jag lever för att hinna och orka med allt.

Kategorier

  Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 3)