Linda Lampenius

Fyra av pappas inspelningar för Warner 1950-1953 finns på Spotify! Börje Lampenius

20 juni, 2013 | Kommentera (1)

http://open.spotify.com/artist/2EHJC7Dgbykv8ku5Vhnpnp

Postad: 20 juni, 2013 Av: Linda Lampenius Kategori: Familj, Musik | Etiketter: , , , , | Kommentera (1)

Det finns 1 kommentar:

Fyra av pappas inspelningar för Warner 1950-1953 finns på Spotify! Börje Lampenius

  1. En som är förbryllad skrev den

    Hej Linda, jag undrar om du någonsin blivit hackad på för din bullimi? Själv blev jag väldigt chokad när en bekant som jag blev ovän med gick imot mig och kallade mig liten i huvudet och använde min tidigare bullimi som ett slags skäls ord .. Jag blev givetvis väldigt ledsen och ibland undrar jag var vi är påväg när vi börjar klanka ner på varandra för sjukdomar vi skadats så mycket av.. Så jag ville bara fråga ifall du nu blivit nertryckt pga din bullimi? Och hur klarade du dig igenom ett sådant påhopp ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Sök i bloggen

Gilla Kurera på Facebook

Om bloggen


Namn: Linda Cullberg Lampenius.
Ålder: 45 år.
Bor: I en villa i Bromma.
Familj: Maken Martin Cullberg och döttrarna Oliva och Cecilia, 5 år respektive född i januari 2013.
Sysselsättning: Violinist, artist och författare.
Fokus just nu: Att skriva på min nya bok.
Om mig: I mitt yrke reser jag mycket och träffar många nya människor, men privat är jag rätt skygg och vill helst bara vara hemma med Martin och Olivia och lägga mig tidigt. Jag dricker inte, röker inte och äter helst hälsosam mat. Jag är nästan lite ”för” förtjust i all hälsokost som finns att köpa, älskar att köra snabba bilar och att åka skidor i Alperna. Jag är "fiskarna" i horoskop.
Om bloggen: Jag kommer att skriva om mitt liv som artist och numera även författare och föreläsare och om hur jag lever för att hinna och orka med allt.

Kategorier

  Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 3)