Linda Lampenius

Pilates och yoga

20 juli, 2013 | Kommentera (0)

Jag har egentligen inte tränat sedan jag var med i Let’s Dance 2008!! … och sedan dess har jag varit gravid 2 gånger…

Hmmm…Dags att börja göra något igen.
Jag måste bara se till att träningen stannar på max 3-4 pass per vecka. Jag är en riktig on/off person…
Mellan 1984 och 2007 tränade jag 4-9 pass per vecka! Helt sjukt! Men jag led ju då av ortorexi, utan att själv förstå det.

De två träningsformerna jag gillar mest, är pilates och yoga.

På tal om yoga, fick jag ett jätte vackert smycke (designat av yogagurun Josephine Selander) av världens gulligaste frisör Matthias Lavesson. Stort tack och pussåkram till både Matthias och Josephine! ♥

image

image

image

image

Postad: 20 juli, 2013 Av: Linda Lampenius Kategori: Ätstörningar, Träning | Etiketter: , , , , | Kommentera (0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Sök i bloggen

Gilla Kurera på Facebook

Om bloggen


Namn: Linda Cullberg Lampenius.
Ålder: 45 år.
Bor: I en villa i Bromma.
Familj: Maken Martin Cullberg och döttrarna Oliva och Cecilia, 5 år respektive född i januari 2013.
Sysselsättning: Violinist, artist och författare.
Fokus just nu: Att skriva på min nya bok.
Om mig: I mitt yrke reser jag mycket och träffar många nya människor, men privat är jag rätt skygg och vill helst bara vara hemma med Martin och Olivia och lägga mig tidigt. Jag dricker inte, röker inte och äter helst hälsosam mat. Jag är nästan lite ”för” förtjust i all hälsokost som finns att köpa, älskar att köra snabba bilar och att åka skidor i Alperna. Jag är "fiskarna" i horoskop.
Om bloggen: Jag kommer att skriva om mitt liv som artist och numera även författare och föreläsare och om hur jag lever för att hinna och orka med allt.

Kategorier

  Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 3)