Linda Lampenius

Tack Miss Li och Indiska!

10 augusti, 2013 | Kommentera (0)

Vill tacka Linda Karlsson (Miss Li) och Indiska för den nya kollektionen.
Såg först kläderna på nätet och tänkte beställa via webbshopen, men två av klänningarna jag ville ha, var slutsålda. Tur i oturen. Märkte nämligen idag när jag besökte Indiska i Gallerian, att jag hade fått fel storlekar, ifall jag hade beställt via nätet.
Nu blev det 5 klänningar, vissa M och vissa S.
Tack även för bra service i butiken 🙂

image

image

image

image

image

image

Postad: 10 augusti, 2013 Av: Linda Lampenius Kategori: Kläder | Etiketter: , , , , | Kommentera (0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Sök i bloggen

Gilla Kurera på Facebook

Om bloggen


Namn: Linda Cullberg Lampenius.
Ålder: 45 år.
Bor: I en villa i Bromma.
Familj: Maken Martin Cullberg och döttrarna Oliva och Cecilia, 5 år respektive född i januari 2013.
Sysselsättning: Violinist, artist och författare.
Fokus just nu: Att skriva på min nya bok.
Om mig: I mitt yrke reser jag mycket och träffar många nya människor, men privat är jag rätt skygg och vill helst bara vara hemma med Martin och Olivia och lägga mig tidigt. Jag dricker inte, röker inte och äter helst hälsosam mat. Jag är nästan lite ”för” förtjust i all hälsokost som finns att köpa, älskar att köra snabba bilar och att åka skidor i Alperna. Jag är "fiskarna" i horoskop.
Om bloggen: Jag kommer att skriva om mitt liv som artist och numera även författare och föreläsare och om hur jag lever för att hinna och orka med allt.

Kategorier

  Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 3)