Linda Lampenius

Cecilia 7 månader

13 augusti, 2013 | Kommentera (0)

Nu, eller rättare sagt imorgon, har det gått 7 månader sedan Cecilia föddes. Måste säga att jag denna gång håller med dem som säger att tiden bara flyger iväg….trots att jag definitivt inte kände så med fösta barnet.

Nu sitter plötsligt vår “lilling” och är så “med i matchen”. Cecilia är extremt glad och nyfiken. Inga problem med magen tillsvidare (peppar peppar) och jag börjar undra ifall den här lilla tösen ens kan gråta…

Det finns bara en sak jag skulle vilja “korrigera”…Cecilia vill nämligen fortfarande bli ammad 1-4 gånger per natt…Suck…Jag vill ju så småningom börja sova vettiga nätter…

Men, jag är så lycklig för att vi blivit välsignade med två underbara flickor, som får alla omkring dem att bli glada.

image

image

Postad: 13 augusti, 2013 Av: Linda Lampenius Kategori: Baby, Barn, Olivia | Etiketter: , , | Kommentera (0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Sök i bloggen

Gilla Kurera på Facebook

Om bloggen


Namn: Linda Cullberg Lampenius.
Ålder: 45 år.
Bor: I en villa i Bromma.
Familj: Maken Martin Cullberg och döttrarna Oliva och Cecilia, 5 år respektive född i januari 2013.
Sysselsättning: Violinist, artist och författare.
Fokus just nu: Att skriva på min nya bok.
Om mig: I mitt yrke reser jag mycket och träffar många nya människor, men privat är jag rätt skygg och vill helst bara vara hemma med Martin och Olivia och lägga mig tidigt. Jag dricker inte, röker inte och äter helst hälsosam mat. Jag är nästan lite ”för” förtjust i all hälsokost som finns att köpa, älskar att köra snabba bilar och att åka skidor i Alperna. Jag är "fiskarna" i horoskop.
Om bloggen: Jag kommer att skriva om mitt liv som artist och numera även författare och föreläsare och om hur jag lever för att hinna och orka med allt.

Kategorier

  Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 3)