Linda Lampenius

Talangtävling utan onödig ironi och elakheter

18 augusti, 2013 | Kommentera (0)

Jag älskar programmet “SO YOU THINK YOU CAN DANCE”! Har börjat tröttna på den negativ energi som många domare i sång-, och talangtävlingar utstrålar. Jag var själv domare i finska “X-Factor” och har antagligen någon gång varit för hård mot en deltagare, men försökte alltid ta fram det som var bra och positivt.
Domarna i SYTYCD är fenomenala!!! De sporrar verkligen deltagarna med sina kommentarer. Allt bra plockas fram på ett stort och varmt sätt och kritiken är konstruktiv. Ironi existerar inte i SYTYCD!
Programledaren Cat Deeley är också fenomenal, så som koreograferna. ..bäst är Travis Wall 🙂

image

image

image

Postad: 18 augusti, 2013 Av: Linda Lampenius Kategori: Okategoriserade | Etiketter: , , , , | Kommentera (0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Sök i bloggen

Gilla Kurera på Facebook

Om bloggen


Namn: Linda Cullberg Lampenius.
Ålder: 45 år.
Bor: I en villa i Bromma.
Familj: Maken Martin Cullberg och döttrarna Oliva och Cecilia, 5 år respektive född i januari 2013.
Sysselsättning: Violinist, artist och författare.
Fokus just nu: Att skriva på min nya bok.
Om mig: I mitt yrke reser jag mycket och träffar många nya människor, men privat är jag rätt skygg och vill helst bara vara hemma med Martin och Olivia och lägga mig tidigt. Jag dricker inte, röker inte och äter helst hälsosam mat. Jag är nästan lite ”för” förtjust i all hälsokost som finns att köpa, älskar att köra snabba bilar och att åka skidor i Alperna. Jag är "fiskarna" i horoskop.
Om bloggen: Jag kommer att skriva om mitt liv som artist och numera även författare och föreläsare och om hur jag lever för att hinna och orka med allt.

Kategorier

  Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 3)