Linda Lampenius

Kunde inte jobba idag…då passade jag på att få en hårförlängning

27 augusti, 2013 | Kommentera (1)

Skulle egentligen skriva på min bok idag, men satt här hemma strandsatt, utan barnvakt. Då passade jag på att kolla upp salonger i Sthlm, som gör EuroSoCap hårförlängningar. Började med att se om någon på Wendy’s Hair hade tid. Och ja, jag hade tur. Linn kunde ta emot mig kl 11.

Min väninna Annika följde med. Jag är extremt nöjd med förlängningen!!! Går garanterat dit igen 🙂

image

image

Postad: 27 augusti, 2013 Av: Linda Lampenius Kategori: Hår, Skönhet | Etiketter: , , , | Kommentera (1)

Det finns 1 kommentar:

Kunde inte jobba idag…då passade jag på att få en hårförlängning

  1. josefin20 skrev den

    Har du någon före och efter bild? Jag har senaste tiden köpt och gjort mitt hår via http://www.hairtastic.se för de har enligt mig bäst kvalité. Hur länge brukar du ha i ditt löshår? Med hairtastic kan man använda det över 6 månader, det du behöver göra är bara att flytta upp fästena om du tycker de “växer” ned för långt 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Sök i bloggen

Gilla Kurera på Facebook

Om bloggen


Namn: Linda Cullberg Lampenius.
Ålder: 45 år.
Bor: I en villa i Bromma.
Familj: Maken Martin Cullberg och döttrarna Oliva och Cecilia, 5 år respektive född i januari 2013.
Sysselsättning: Violinist, artist och författare.
Fokus just nu: Att skriva på min nya bok.
Om mig: I mitt yrke reser jag mycket och träffar många nya människor, men privat är jag rätt skygg och vill helst bara vara hemma med Martin och Olivia och lägga mig tidigt. Jag dricker inte, röker inte och äter helst hälsosam mat. Jag är nästan lite ”för” förtjust i all hälsokost som finns att köpa, älskar att köra snabba bilar och att åka skidor i Alperna. Jag är "fiskarna" i horoskop.
Om bloggen: Jag kommer att skriva om mitt liv som artist och numera även författare och föreläsare och om hur jag lever för att hinna och orka med allt.

Kategorier

  Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 3)