Linda Lampenius

Föreläsning avklarad

6 september, 2013 | Kommentera (1)

Nu har jag precis föreläst på Beroendedagen på Waterfront Congress Center. Mitt ämne var ortorexi/träningsbulimi/träningsnarkomani

Pust, igår kändes det rätt så hopplöst…hade fortfarande ingen som kunde ta hand om barnen mellan 10:20 och 12:45. Men det löste sig idag 🙂

…och föreläsningen gick nog rätt så bra 🙂

Postad: 6 september, 2013 Av: Linda Lampenius Kategori: Ätstörningar, Barn, Hälsa, Livet | Etiketter: , , , , | Kommentera (1)

Det finns 1 kommentar:

Föreläsning avklarad

  1. Chris Hilli skrev den

    Har inte sett att du lagt ut detta på Facebook, men grattis till din föreläsning. Är ganska säker på att du med dina erfarenheter från de olika ätstörningarna kan hjälpa många människor. Lycka till i fortsättningen med bl.a föreläsningarna 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Sök i bloggen

Gilla Kurera på Facebook

Om bloggen


Namn: Linda Cullberg Lampenius.
Ålder: 45 år.
Bor: I en villa i Bromma.
Familj: Maken Martin Cullberg och döttrarna Oliva och Cecilia, 5 år respektive född i januari 2013.
Sysselsättning: Violinist, artist och författare.
Fokus just nu: Att skriva på min nya bok.
Om mig: I mitt yrke reser jag mycket och träffar många nya människor, men privat är jag rätt skygg och vill helst bara vara hemma med Martin och Olivia och lägga mig tidigt. Jag dricker inte, röker inte och äter helst hälsosam mat. Jag är nästan lite ”för” förtjust i all hälsokost som finns att köpa, älskar att köra snabba bilar och att åka skidor i Alperna. Jag är "fiskarna" i horoskop.
Om bloggen: Jag kommer att skriva om mitt liv som artist och numera även författare och föreläsare och om hur jag lever för att hinna och orka med allt.

Kategorier

  Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 3)