Linda Lampenius

En tjej har lyckats ställa till med mycket besvär!

14 september, 2013 | Kommentera (1)

Egentligen skulle jag ha haft hjälp av en barnflicka under dr senaste veckorna…men det blev ju bara pannkaka av det 🙁
Jag har fått gå på flera arbetsmöten, på läkarbesök och en väldigt viktig tvåtimmars intervju på Stockholms Centrum för Ätstörningar (för min kommande bok) med båda barnen. Lyckligtvis har min goda vän Annika Zetterman hjälpt mig denna vecka och gör så även nästa vecka, trots att hon har fullt upp med sitt jobb. Annika är trädgårdsdesigner. Kolla förresten http://www.annikazetterman.com

image

image

Vill också passa på och nämna ett väldigt bra café/fik på Kungsholmen,  nämligen Stinas Bageri.

Postad: 14 september, 2013 Av: Linda Lampenius Kategori: Barn, Familj, Livet | Etiketter: | Kommentera (1)

Det finns 1 kommentar:

En tjej har lyckats ställa till med mycket besvär!

  1. Jessica skrev den

    Underbara Fållan! Jag letar med ljus och lykta hus där, när säljer ni 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Sök i bloggen

Gilla Kurera på Facebook

Om bloggen


Namn: Linda Cullberg Lampenius.
Ålder: 45 år.
Bor: I en villa i Bromma.
Familj: Maken Martin Cullberg och döttrarna Oliva och Cecilia, 5 år respektive född i januari 2013.
Sysselsättning: Violinist, artist och författare.
Fokus just nu: Att skriva på min nya bok.
Om mig: I mitt yrke reser jag mycket och träffar många nya människor, men privat är jag rätt skygg och vill helst bara vara hemma med Martin och Olivia och lägga mig tidigt. Jag dricker inte, röker inte och äter helst hälsosam mat. Jag är nästan lite ”för” förtjust i all hälsokost som finns att köpa, älskar att köra snabba bilar och att åka skidor i Alperna. Jag är "fiskarna" i horoskop.
Om bloggen: Jag kommer att skriva om mitt liv som artist och numera även författare och föreläsare och om hur jag lever för att hinna och orka med allt.

Kategorier

  Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 3)