Linda Lampenius

Förbaskat arg på Samsungs program Kies!!!

26 oktober, 2013 | Kommentera (0)

Förlåt att jag varit så “frånvarande”. Hade inte bredband hemma under 3 veckor och min Samsung Galaxy mobil “dog” 17.10. Har försökt “överleva” med min urgamla iPhone. Har inte fått wordpress att funka. Uppdaterade programmet nyss och hoppas att detta inlägg kommer upp…

Är så jäkla förbannad för att jag inte kunnat föra över filmer/kontakter/meddelanden till datorn med Samsungs EGNA program Kies!!!
Måste nu vända mig till en firma som återskapar data från kraschade datorer/mobiler. Kostar förbaskat mycket!!! Grrrrrr…

Postad: 26 oktober, 2013 Av: Linda Lampenius Kategori: Okategoriserade | Etiketter: , , | Kommentera (0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Sök i bloggen

Gilla Kurera på Facebook

Om bloggen


Namn: Linda Cullberg Lampenius.
Ålder: 45 år.
Bor: I en villa i Bromma.
Familj: Maken Martin Cullberg och döttrarna Oliva och Cecilia, 5 år respektive född i januari 2013.
Sysselsättning: Violinist, artist och författare.
Fokus just nu: Att skriva på min nya bok.
Om mig: I mitt yrke reser jag mycket och träffar många nya människor, men privat är jag rätt skygg och vill helst bara vara hemma med Martin och Olivia och lägga mig tidigt. Jag dricker inte, röker inte och äter helst hälsosam mat. Jag är nästan lite ”för” förtjust i all hälsokost som finns att köpa, älskar att köra snabba bilar och att åka skidor i Alperna. Jag är "fiskarna" i horoskop.
Om bloggen: Jag kommer att skriva om mitt liv som artist och numera även författare och föreläsare och om hur jag lever för att hinna och orka med allt.

Kategorier

  Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 3)