Linda Lampenius

Rock baby rock!

7 november, 2013 | Kommentera (4)

På tisdag var det dags att äntligen få sitta ner med Joakim Holgersson i hans studio i Vasastan och klura på olika rocklåtar som vi kommer att göra om för elfiol, rockband och bakgrund. Guuuuud vad kul det var!! Jag spelade mycket rock med ett par killar, Chris Blackwell och Charlie Jones, som spelade i Jimmy Page och Robert Plants band, då jag bodde i London. Dessutom lärde gitarristen Dave Gregory (XTC) mig mycket om olika sound och pedaler.

Jag och Joakim spelade in AC/DCs Thunderstruck redan i somras. Snart får ni se mig framföra stycket på TV. Kan tyvärr inte avslöja i vilket program det kommer att ske…men snart…

Bilder från igår och från TV-inspelningen i somras…

wpid-20130605_202440 wpid-20130605_205540 wpid-20130605_210449 wpid-20130528_1406510-1

DSC00069 DSC00068 DSC00074

 

Postad: 7 november, 2013 Av: Linda Lampenius Kategori: Musik, Okategoriserade, TV | Etiketter: , , , , , , , , , | Kommentera (4)

Det finns 4 kommentarer:

Rock baby rock!

 1. Agneta skrev den

  Jag hörde nyss dig spela Thunderstruck i fest hos Bagge Wahlgren. Fantastiskt bra!! Har du släppt den eller kommer den ut snart!? Spotify kanske?!

  • Linda Lampenius skrev den

   Tusen tack! Ja, jag skall lägga ut den på något sätt. Kanske spotify. Tyvärr så hade TV kapat denna version. Det viktigaste elfiol-solot fattades 🙁 Bästa hälsningar, Linda

 2. Agneta skrev den

  Synd att det inte kom med… Jag ser fram emot att få höra hela! =)

 3. Agneta skrev den

  Vad tråkigt att det inte var med. Ser fram emot att få höra hela stycket snart!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Sök i bloggen

Gilla Kurera på Facebook

Om bloggen


Namn: Linda Cullberg Lampenius.
Ålder: 45 år.
Bor: I en villa i Bromma.
Familj: Maken Martin Cullberg och döttrarna Oliva och Cecilia, 5 år respektive född i januari 2013.
Sysselsättning: Violinist, artist och författare.
Fokus just nu: Att skriva på min nya bok.
Om mig: I mitt yrke reser jag mycket och träffar många nya människor, men privat är jag rätt skygg och vill helst bara vara hemma med Martin och Olivia och lägga mig tidigt. Jag dricker inte, röker inte och äter helst hälsosam mat. Jag är nästan lite ”för” förtjust i all hälsokost som finns att köpa, älskar att köra snabba bilar och att åka skidor i Alperna. Jag är "fiskarna" i horoskop.
Om bloggen: Jag kommer att skriva om mitt liv som artist och numera även författare och föreläsare och om hur jag lever för att hinna och orka med allt.

Kategorier

  Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 3)