Linda Lampenius

Älskade barn

10 november, 2013 | Kommentera (1)

Som ni alla som har barn vet, så är det omöjligt att veta hur mycket man kan älska sina barn. Den kärleken känns så annorlunda och ny…en kärlek man inte upplevt förut… Jag älskar våra tjejer så obeskrivligt mycket!!!

Ps. Olivia tyckte att det var orättvist att bara pappa skulle få presenter på farsdag, så jag fick också en mugg.

20131110-221544.jpg

20131110-221559.jpg

20131110-221617.jpg

20131110-221627.jpg

20131110-221659.jpg

Postad: 10 november, 2013 Av: Linda Lampenius Kategori: Baby, Barn, Familj, Förälder, Livet, Olivia | Etiketter: , , | Kommentera (1)

Det finns 1 kommentar:

Älskade barn

  1. Cecilia skrev den

    Hej Linda! Jag läste din blogg när du skrev på mama och jag själv var föräldraledig med mitt första barn som är några månader äldre än din dotter. Min dotter heter också Olivia och jag tyckte det var roligt att nu läsa att du fått en dotter till , grattis! och extra roligt att hon heter Cecilia precis som mig! : D

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Sök i bloggen

Gilla Kurera på Facebook

Om bloggen


Namn: Linda Cullberg Lampenius.
Ålder: 45 år.
Bor: I en villa i Bromma.
Familj: Maken Martin Cullberg och döttrarna Oliva och Cecilia, 5 år respektive född i januari 2013.
Sysselsättning: Violinist, artist och författare.
Fokus just nu: Att skriva på min nya bok.
Om mig: I mitt yrke reser jag mycket och träffar många nya människor, men privat är jag rätt skygg och vill helst bara vara hemma med Martin och Olivia och lägga mig tidigt. Jag dricker inte, röker inte och äter helst hälsosam mat. Jag är nästan lite ”för” förtjust i all hälsokost som finns att köpa, älskar att köra snabba bilar och att åka skidor i Alperna. Jag är "fiskarna" i horoskop.
Om bloggen: Jag kommer att skriva om mitt liv som artist och numera även författare och föreläsare och om hur jag lever för att hinna och orka med allt.

Kategorier

  Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 3)