Linda Lampenius

God Jul till er alla!

22 december, 2013 | Kommentera (1)

Postad: 22 december, 2013 Av: Linda Lampenius Kategori: Concert, Konsert, Musik, Uppträdande | Etiketter: , , , , , , | Kommentera (1)

Det finns 1 kommentar:

God Jul till er alla!

  1. Carina Hult skrev den

    Tack från hjärtat för Ditt otroligt vackra fiolspel. Jag har följt dig under åren och tycker att det är så roligt att Du skriver hälsningar till vår son Jens Hult som var med i Sveriges Idol. Vem vet…. En duett med hans raspiga stämma och Ditt änglaspel på fiolen. God Jul från fam Hult

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Sök i bloggen

Gilla Kurera på Facebook

Om bloggen


Namn: Linda Cullberg Lampenius.
Ålder: 45 år.
Bor: I en villa i Bromma.
Familj: Maken Martin Cullberg och döttrarna Oliva och Cecilia, 5 år respektive född i januari 2013.
Sysselsättning: Violinist, artist och författare.
Fokus just nu: Att skriva på min nya bok.
Om mig: I mitt yrke reser jag mycket och träffar många nya människor, men privat är jag rätt skygg och vill helst bara vara hemma med Martin och Olivia och lägga mig tidigt. Jag dricker inte, röker inte och äter helst hälsosam mat. Jag är nästan lite ”för” förtjust i all hälsokost som finns att köpa, älskar att köra snabba bilar och att åka skidor i Alperna. Jag är "fiskarna" i horoskop.
Om bloggen: Jag kommer att skriva om mitt liv som artist och numera även författare och föreläsare och om hur jag lever för att hinna och orka med allt.

Kategorier

  Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 3)