Linda Lampenius

Nu går även vår “bebis” på dagis

25 januari, 2014 | Kommentera (0)

Denna vecka har varit rätt så speciell. Cecilia är ju bara ett år gammal, men trots det så fick hon börja gå på dagis på måndag. Inskolningen skedde må-ons. Både på torsdag och fredag har alltså lillkorven varit på dagis utan mig eller Martin. Det har gått GALANT! 🙂 Cecilia är inte ett dugg skygg eller rädd för de andra barnen eller fröknarna. Eftersom barnen får lyssna mycket på musik på detta dagis, så trivs ju Cecilia som fisken i vattnet. Hon har verkligen musiken i blodet 🙂 Är så glad för att det gått så bra och för att fröknarna är så snälla!!!

20140125-075919.jpg

20140125-080031.jpg

20140125-080047.jpg

20140125-080116.jpg

20140125-080125.jpg

Postad: 25 januari, 2014 Av: Linda Lampenius Kategori: Baby, Barn, Familj, Förälder, Livet | Etiketter: , | Kommentera (0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Sök i bloggen

Gilla Kurera på Facebook

Om bloggen


Namn: Linda Cullberg Lampenius.
Ålder: 45 år.
Bor: I en villa i Bromma.
Familj: Maken Martin Cullberg och döttrarna Oliva och Cecilia, 5 år respektive född i januari 2013.
Sysselsättning: Violinist, artist och författare.
Fokus just nu: Att skriva på min nya bok.
Om mig: I mitt yrke reser jag mycket och träffar många nya människor, men privat är jag rätt skygg och vill helst bara vara hemma med Martin och Olivia och lägga mig tidigt. Jag dricker inte, röker inte och äter helst hälsosam mat. Jag är nästan lite ”för” förtjust i all hälsokost som finns att köpa, älskar att köra snabba bilar och att åka skidor i Alperna. Jag är "fiskarna" i horoskop.
Om bloggen: Jag kommer att skriva om mitt liv som artist och numera även författare och föreläsare och om hur jag lever för att hinna och orka med allt.

Kategorier

  Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 3)