Linda Lampenius

“Andra hemmet” Barnsjukhuset Martina

9 april, 2014 | Kommentera (0)

Vi har spenderat väldigt mycket tid på barnsjukhuset Martina under denna vecka. Måndag, tisdag, onsdag, torsdag och fredag…2-4 timmar pet gång. Cecilia har fått förkylningsastma, virusinfektion och halsfluss.
Cecilia har undersökts av två fantastiska läkare,  Nayla Esteitie och Anna Persson.
Olivia följde med som “moraliskt stöd” på tisdag, onsdag och fredag. På tisdag och fredag togs blodprov på Cecilia och trots att hon hade haft emla på händerna och jag låg ner på en brits bredvid henne, så höll jag på att svimma. Kommer antagligen aldrig att komma över min nålskräck…
Gud vad man tycker synd om de här små liven när de mår dåligt…

image

image

image

image

image

image

image

image

Postad: 9 april, 2014 Av: Linda Lampenius Kategori: Baby, Barn, Hälsa, Olivia | Kommentera (0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Sök i bloggen

Gilla Kurera på Facebook

Om bloggen


Namn: Linda Cullberg Lampenius.
Ålder: 45 år.
Bor: I en villa i Bromma.
Familj: Maken Martin Cullberg och döttrarna Oliva och Cecilia, 5 år respektive född i januari 2013.
Sysselsättning: Violinist, artist och författare.
Fokus just nu: Att skriva på min nya bok.
Om mig: I mitt yrke reser jag mycket och träffar många nya människor, men privat är jag rätt skygg och vill helst bara vara hemma med Martin och Olivia och lägga mig tidigt. Jag dricker inte, röker inte och äter helst hälsosam mat. Jag är nästan lite ”för” förtjust i all hälsokost som finns att köpa, älskar att köra snabba bilar och att åka skidor i Alperna. Jag är "fiskarna" i horoskop.
Om bloggen: Jag kommer att skriva om mitt liv som artist och numera även författare och föreläsare och om hur jag lever för att hinna och orka med allt.

Kategorier

  Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 3)