Linda Lampenius

Känner tacksamhet för att jag får ett eget avsnitt i TV-serien “Nästan Unplugged”

21 maj, 2014 | Kommentera (0)

Nu har det gått två veckor sedan jag spelade in mitt avsnitt i TV-serien “Nästan Unplugged” (YLE, Finland).
Niklas Rosström gör ett lysande jobb som producent/regissör för detta program.
Helt fantastiskt, att som artist fritt få välja vilka stycken/låtar man vill framföra. Jag spelade klassisk-, film-, pop-, musikal- och folkmusik.
Jag ackompanjerades av pianist, popband och 8 stråkar, beroende på vad jag spelade. Anssi Växby var kapellmästare och arrade alla låtar, förutom till Sibelius så klart. Anssi och de andra musikerna spelade otroligt bra. Svenska Marika “Så ska det låta” Willstedt spelade keyboard och sjöng “The Prayer” som duett med mig och Henrik Wikström satt bakom pianot, bl.a. i Sibelius “Romance”.

Jag fick ta med mig vilken artist som helst som gäst i mitt program. Jag valde Sveriges bästa manliga röst, Fredrik Lycke. Helt sanslöst bra!!! Fredrik sjöng “The Anthem” och Fougstedts “Romans”.

Vi spelade in på Alexandersteatern, f.d. operan i Helsingfors. Jag har jobbat där extra då jag studerade på Sibelius Akademin. Nostalgi… Vackert!!!

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

Postad: 21 maj, 2014 Av: Linda Lampenius Kategori: Concert, Jobb, Konsert, Media, Musik, TV, Uppträdande | Etiketter: , , , , , , , , | Kommentera (0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Sök i bloggen

Gilla Kurera på Facebook

Om bloggen


Namn: Linda Cullberg Lampenius.
Ålder: 45 år.
Bor: I en villa i Bromma.
Familj: Maken Martin Cullberg och döttrarna Oliva och Cecilia, 5 år respektive född i januari 2013.
Sysselsättning: Violinist, artist och författare.
Fokus just nu: Att skriva på min nya bok.
Om mig: I mitt yrke reser jag mycket och träffar många nya människor, men privat är jag rätt skygg och vill helst bara vara hemma med Martin och Olivia och lägga mig tidigt. Jag dricker inte, röker inte och äter helst hälsosam mat. Jag är nästan lite ”för” förtjust i all hälsokost som finns att köpa, älskar att köra snabba bilar och att åka skidor i Alperna. Jag är "fiskarna" i horoskop.
Om bloggen: Jag kommer att skriva om mitt liv som artist och numera även författare och föreläsare och om hur jag lever för att hinna och orka med allt.

Kategorier

  Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 3)