Linda Lampenius

Comparing violin strings, Vision Titanium Solo vs Warchal brilliant

11 juli, 2014 | Kommentera (0)

I’ve used Vision strings on my Gagliano for the last few years. My “violin doc”, Torbjörn Zethelius recommended that brand. Last time I visited his ateljé, he asked me to try a new brand, Warchal brilliant.
Now I’ve compared those two brands. Warchal gives a very big sound, which is great for a soloist, but Visions Titanium Solo strings also sound “big”. The thing that makes me vote for Vision, is that the sound is so warm and round.
So, Warchal is great and Vision excellent!!

image

image

Postad: 11 juli, 2014 Av: Linda Lampenius Kategori: Musik, Violin | Etiketter: , , , , , | Kommentera (0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Sök i bloggen

Gilla Kurera på Facebook

Om bloggen


Namn: Linda Cullberg Lampenius.
Ålder: 45 år.
Bor: I en villa i Bromma.
Familj: Maken Martin Cullberg och döttrarna Oliva och Cecilia, 5 år respektive född i januari 2013.
Sysselsättning: Violinist, artist och författare.
Fokus just nu: Att skriva på min nya bok.
Om mig: I mitt yrke reser jag mycket och träffar många nya människor, men privat är jag rätt skygg och vill helst bara vara hemma med Martin och Olivia och lägga mig tidigt. Jag dricker inte, röker inte och äter helst hälsosam mat. Jag är nästan lite ”för” förtjust i all hälsokost som finns att köpa, älskar att köra snabba bilar och att åka skidor i Alperna. Jag är "fiskarna" i horoskop.
Om bloggen: Jag kommer att skriva om mitt liv som artist och numera även författare och föreläsare och om hur jag lever för att hinna och orka med allt.

Kategorier

  Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 3)