Linda Lampenius

Konsert i vackra Värmland

26 juli, 2014 | Kommentera (0)

Ikväll uppträdde jag med Sofia Källgren och Carina E. Nilsson på Ransbergs Herrgård i Ransätra.
Resan dit blev en “varm” historia… Allt började bra på perrongen på centralstationen i Stockholm. Tåget var givetvis försenat, men en grupp turister underhöll oss andra. De sprang omkring i vikingahattar och tog bilder på varandra i olika poser. SJ tågen skulle också fotas och filmas från alla håll…

image

Sedan blrv det mindre muntert. Temperaturen på tåget var allt annat än behaglig. Det tog inte lång stund innan svetten rann nerför nacken och ryggen. Det fanns varken vatten, frukter eller kaffe, trots att vagnen var 1a klass. Väl framme i Karlstad förstod jag att jag begått ett grovt misstag, då jag valt att lägga noter, kläder, skor etc i kassar. Då blev det bara att köpa en resväska på Åhléns. Notstället hade jag lyckats slarva bort i flytten, så jag passade på att köpa ett nytt på 4sound.

image

Carina och Sofia mötte upp mig för lunch och sedan bar det av mot Ransäter. Vi spelade på Ransätra Herrgård. Väldigt gulliga var alla som jobbade där!
Tusen tack till dem och till Sofia och Carina!!!

image

Postad: 26 juli, 2014 Av: Linda Lampenius Kategori: Okategoriserade | Kommentera (0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Sök i bloggen

Gilla Kurera på Facebook

Om bloggen


Namn: Linda Cullberg Lampenius.
Ålder: 45 år.
Bor: I en villa i Bromma.
Familj: Maken Martin Cullberg och döttrarna Oliva och Cecilia, 5 år respektive född i januari 2013.
Sysselsättning: Violinist, artist och författare.
Fokus just nu: Att skriva på min nya bok.
Om mig: I mitt yrke reser jag mycket och träffar många nya människor, men privat är jag rätt skygg och vill helst bara vara hemma med Martin och Olivia och lägga mig tidigt. Jag dricker inte, röker inte och äter helst hälsosam mat. Jag är nästan lite ”för” förtjust i all hälsokost som finns att köpa, älskar att köra snabba bilar och att åka skidor i Alperna. Jag är "fiskarna" i horoskop.
Om bloggen: Jag kommer att skriva om mitt liv som artist och numera även författare och föreläsare och om hur jag lever för att hinna och orka med allt.

Kategorier

  Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 3)