Linda Lampenius

Flytt, renovering, politik, krig, konserter, förskola…

17 augusti, 2014 | Kommentera (3)

Jag är ledsen för att jag uppdaterat min blogg så sällan som jag gjort under denna sommar. Än har det varit problem med internetuppkopplingen och än med fullspäckat schema.

Jag har sommarpratat i finsk radio och uppträtt ett antal gånger med bl.a. Sofia Källgren och Carina E. Nilsson.

Vi har flyttat till Ålsten i Bromma. Trots att vi bott i Ålstensvillan under sommaren, så gick det stora flyttlasset från Fållan först idag. Vi har bott mitt i ett “renoveringskaos” under de senaste veckorna och jag har fått dille på olika nyanser av grått… Herreguuud vad svårt det har varit att komma fram till de rätta nyanserna. Lägger upp bilder, när färgen sitter på alla väggar.

Alla grymheter i Irak och Gaza har också tagit mycket av min tankeverksamhet. Det är ofattbart att någon kan tortera/våldta/döda en annan människa. Hur kan männen i arméerna utföra dessa bestialiska dåd? Och vad gör resten av världen? Så gott som ingenting. Förfärligt!

Dessutom snurrar politiska tankar i min hjärna. Jag är väldigt intresserad av politik. Just nu hittar jag inget parti i Sverige, som jag kunde rösta på. Svårt…

Imorgon börjar förskolelivet igen för våra änglar…

Kramar till alla på kurera och självfallet till bloggläsarna!

Postad: 17 augusti, 2014 Av: Linda Lampenius Kategori: Okategoriserade | Kommentera (3)

Det finns 3 kommentarer:

Flytt, renovering, politik, krig, konserter, förskola…

  1. Chris Hilli skrev den

    Grattis till nya huset (flytten). Hoppas ni kommer att trivas där 🙂

  2. Koriks skrev den

    Great Blog with very good posts! Ja, det är underbart!

  3. A skrev den

    Hej, brukar läsa din blogg ibland då vi har klippt oss hos samma frisör (Matthias) och han har talat så varmt om dig. Hoppas ni kommer trivas, vi bor också i Ålsten sedan 2 år tillbaka och trivs väldigt bra. Har en son som också är född i januari 2013…såg att din dotter är det.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Sök i bloggen

Gilla Kurera på Facebook

Om bloggen


Namn: Linda Cullberg Lampenius.
Ålder: 45 år.
Bor: I en villa i Bromma.
Familj: Maken Martin Cullberg och döttrarna Oliva och Cecilia, 5 år respektive född i januari 2013.
Sysselsättning: Violinist, artist och författare.
Fokus just nu: Att skriva på min nya bok.
Om mig: I mitt yrke reser jag mycket och träffar många nya människor, men privat är jag rätt skygg och vill helst bara vara hemma med Martin och Olivia och lägga mig tidigt. Jag dricker inte, röker inte och äter helst hälsosam mat. Jag är nästan lite ”för” förtjust i all hälsokost som finns att köpa, älskar att köra snabba bilar och att åka skidor i Alperna. Jag är "fiskarna" i horoskop.
Om bloggen: Jag kommer att skriva om mitt liv som artist och numera även författare och föreläsare och om hur jag lever för att hinna och orka med allt.

Kategorier

  Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 3)