Linda Lampenius

Intervju och studiojobb

4 september, 2014 | Kommentera (0)

Igår jobbade jag hela dagen i Finland. Först gjordes intervjun till mitt kommande musik-TVprogram “Nästan Unplugged”, som skall gå på YLE i Finland lördagen efter julafton i år. Sedan åkte jag med programmets producent Niklas Rosström till Borgå, för att finjustera mixen, som Niklas Nylund hade gjort. Lät otroligt bra!! Programmet kommer att bli fantastiskt!!

image

Med producent Niklas Rosström och fotograf Esa Sulkanen. Esas kusin Aarno hade huvudrollen tillsammans med min mamma i filmen "Akseli ja Elina" 1970. Jag var bebis i filmen och Aarno var min pappa. Världen är liten...

image

image

image

image

Postad: 4 september, 2014 Av: Linda Lampenius Kategori: Fotografering, Jobb, Media, Musik, TV, Uppträdande, Violin | Etiketter: , , , , | Kommentera (0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Sök i bloggen

Gilla Kurera på Facebook

Om bloggen


Namn: Linda Cullberg Lampenius.
Ålder: 45 år.
Bor: I en villa i Bromma.
Familj: Maken Martin Cullberg och döttrarna Oliva och Cecilia, 5 år respektive född i januari 2013.
Sysselsättning: Violinist, artist och författare.
Fokus just nu: Att skriva på min nya bok.
Om mig: I mitt yrke reser jag mycket och träffar många nya människor, men privat är jag rätt skygg och vill helst bara vara hemma med Martin och Olivia och lägga mig tidigt. Jag dricker inte, röker inte och äter helst hälsosam mat. Jag är nästan lite ”för” förtjust i all hälsokost som finns att köpa, älskar att köra snabba bilar och att åka skidor i Alperna. Jag är "fiskarna" i horoskop.
Om bloggen: Jag kommer att skriva om mitt liv som artist och numera även författare och föreläsare och om hur jag lever för att hinna och orka med allt.

Kategorier

  Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 3)