Linda Lampenius

Ett sista farväl av en gudomlig utsikt

1 oktober, 2014 | Kommentera (0)

Idag besökte jag vårt gamla hem för sista gången. Vi hann bo i Fållan vid sjön Magelungen i 5 1/2 år. Vi har haft ett “sommarhus” året om och utsikten har varit gudomlig. Varje morgon, varje kväll har varit unik.
Tyvärr blev vi tvungna att lämna Fållan. Barnen blev lidande. Det fanns t.ex. ingen förskola i området. Vi fick åka rätt så långt med bil varje morgon. De andra barnen som gick i förskolan “Hälsoförskolan Friskus” bodde nära förskolan. Våra barn hade inga vänner att leka med i området.
Nästa år skall Olivia påbörja sin skolgång. Vi anser att det är viktigt att våra barn får gå i en så bra skola som möjligt.
Jag kände mig väldigt isolerad i området. Ifall jag behövde något, var jag alltid tvungen att ta bilen.
Vi flyttade till Bromma i maj. Olivia har nu alla sina nya vänner inom gångavstånd. Vi kunde välja mellan 3 förskolor, som alla låg väldigt nära vårt hem. Dessutom har vi nu gångavstånd till ica, köttbutik, fiskbutik, café, klädbutiker, sandstrand, ängar, skog osv. Vi älskar Ålsten!
Här är mina sista bilder från gamla hemmet…

image

image

image

image

Postad: 1 oktober, 2014 Av: Linda Lampenius Kategori: Barn, Familj, Livet, skola | Etiketter: , , , , , , , , | Kommentera (0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Sök i bloggen

Gilla Kurera på Facebook

Om bloggen


Namn: Linda Cullberg Lampenius.
Ålder: 45 år.
Bor: I en villa i Bromma.
Familj: Maken Martin Cullberg och döttrarna Oliva och Cecilia, 5 år respektive född i januari 2013.
Sysselsättning: Violinist, artist och författare.
Fokus just nu: Att skriva på min nya bok.
Om mig: I mitt yrke reser jag mycket och träffar många nya människor, men privat är jag rätt skygg och vill helst bara vara hemma med Martin och Olivia och lägga mig tidigt. Jag dricker inte, röker inte och äter helst hälsosam mat. Jag är nästan lite ”för” förtjust i all hälsokost som finns att köpa, älskar att köra snabba bilar och att åka skidor i Alperna. Jag är "fiskarna" i horoskop.
Om bloggen: Jag kommer att skriva om mitt liv som artist och numera även författare och föreläsare och om hur jag lever för att hinna och orka med allt.

Kategorier

  Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 3)