Linda Lampenius

Det gör så ont!!

15 oktober, 2014 | Kommentera (0)

Jäääävlar vad ont jag har!!! Jag fick tydligen mitt straff “ovanifrån”, för att jag tyckte att det var så kul att skjuta i förrgår… Smärtan i vänster armhåla (baksidan) och i övre kanten av vänster skulderblad har varit nästan olidlig sedan natten mellan må och ti. Vänstra armen domnar, men samtidigt känns det som om en elsladd skulle gå från skulderbladet, längsmed baksidan av armen, ända ut till lillfingret.
Äter smärtstillande, som om tabletterna vore godis. Idag besökte jag en naprapat på Naprapat Doktorerna. Fick stötvågsbehandling utöver hårt tryck på triggerpunkter. För en timme sedan hittade jag Diklofenak, som jag fick efter snittet med Cecilia. Har dock inte hjälpt än så länge…

image

Postad: 15 oktober, 2014 Av: Linda Lampenius Kategori: Hälsa | Etiketter: , , , , , | Kommentera (0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Sök i bloggen

Gilla Kurera på Facebook

Om bloggen


Namn: Linda Cullberg Lampenius.
Ålder: 45 år.
Bor: I en villa i Bromma.
Familj: Maken Martin Cullberg och döttrarna Oliva och Cecilia, 5 år respektive född i januari 2013.
Sysselsättning: Violinist, artist och författare.
Fokus just nu: Att skriva på min nya bok.
Om mig: I mitt yrke reser jag mycket och träffar många nya människor, men privat är jag rätt skygg och vill helst bara vara hemma med Martin och Olivia och lägga mig tidigt. Jag dricker inte, röker inte och äter helst hälsosam mat. Jag är nästan lite ”för” förtjust i all hälsokost som finns att köpa, älskar att köra snabba bilar och att åka skidor i Alperna. Jag är "fiskarna" i horoskop.
Om bloggen: Jag kommer att skriva om mitt liv som artist och numera även författare och föreläsare och om hur jag lever för att hinna och orka med allt.

Kategorier

  Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 3)