Linda Lampenius

Omslag och artikel i finska tidningen ANNA

20 november, 2014 | Kommentera (2)

Idag kom tidningen ANNA ut. Olivia och jag pryder omslaget. Här är 3 av bilderna, tagna av Heli Hirvelä.
image

image

image

image

Kvällstidningen iltasanomat citerade en del av den långa texten, som mestadels handlade om ätstörningarna jag lidit av förut. Här ett par bilder ur iltasanomats artikel.

image

image

Här är länkarna till nätversionerna:

ANNA

iltasanomat

Postad: 20 november, 2014 Av: Linda Lampenius Kategori: Ätstörningar, Bulimi, Familj, Hälsa, Intervju, Livet, Media, Ortorexi | Etiketter: , , , , , , , , , , , , , , | Kommentera (2)

Det finns 2 kommentarer:

Omslag och artikel i finska tidningen ANNA

  1. Anne Nordberg skrev den

    Jättefina bilder på er…verkligen fina…

  2. Julia Sandqvist skrev den

    Hej Linda. Först vill jag bara säga att du skriver väldigt bra och fint om ätstörningar. Sen är det så här att jag är journalist på Umeå Tidning och ska skriva ett reportage om Ortorexi och hur man tar sig ur det, vilken hjälp som finns att få och så där. Jag skulle vilja komma i kontakt med någon som tagit sig ur ortorexi och skulle kunna prata om personens upplevelser. Men då jag skriver för en tidning som bara berör Umeåområdet behöver jag någon i Umeå. Men jag har inte lyckats hitta någon. Därför tänkte jag höra med dig om du vet någon i Umeå eller har någon kontakt som jag kan få prata med? Jag har lagt ut trådar men ännu inte fått något napp.

    Jag är tacksam för all hjälp jag kan få att belysa det här viktiga ämnet.

    Julia Sandqvist, Umeå Tidning

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Sök i bloggen

Gilla Kurera på Facebook

Om bloggen


Namn: Linda Cullberg Lampenius.
Ålder: 45 år.
Bor: I en villa i Bromma.
Familj: Maken Martin Cullberg och döttrarna Oliva och Cecilia, 5 år respektive född i januari 2013.
Sysselsättning: Violinist, artist och författare.
Fokus just nu: Att skriva på min nya bok.
Om mig: I mitt yrke reser jag mycket och träffar många nya människor, men privat är jag rätt skygg och vill helst bara vara hemma med Martin och Olivia och lägga mig tidigt. Jag dricker inte, röker inte och äter helst hälsosam mat. Jag är nästan lite ”för” förtjust i all hälsokost som finns att köpa, älskar att köra snabba bilar och att åka skidor i Alperna. Jag är "fiskarna" i horoskop.
Om bloggen: Jag kommer att skriva om mitt liv som artist och numera även författare och föreläsare och om hur jag lever för att hinna och orka med allt.

Kategorier

  Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 3)