Linda Lampenius

Spelade igen på Birger Jarls underbara julkonserter

11 december, 2014 | Kommentera (0)

Har fått äran att vara en av artisterna på Birger Jarls julkonserter under de senaste åren. Det är nog den coolaste av alla julkonserter i Sverige. Bandet är fantastiskt, stråkarna är Kvartetten ur Kungliga Filharmoniska Orkestern och organisten är magiska Björn Gäfvert. Ja och så har vi Immanuelskyrkans kör bakom oss också.
Artisterna i år var Daniel Lemma, Frida Öhrn, Anna-Maria Espinosa, Tomas Andersson Wij, Sofia Jannok, Anders “Moneybrother” Wendin och jag. “Bosse” från Bo Kaspers Orkester har varit med alla andra år. Saknade honom i år…

image

image

image

image

Postad: 11 december, 2014 Av: Linda Lampenius Kategori: Okategoriserade | Etiketter: , , | Kommentera (0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Sök i bloggen

Gilla Kurera på Facebook

Om bloggen


Namn: Linda Cullberg Lampenius.
Ålder: 45 år.
Bor: I en villa i Bromma.
Familj: Maken Martin Cullberg och döttrarna Oliva och Cecilia, 5 år respektive född i januari 2013.
Sysselsättning: Violinist, artist och författare.
Fokus just nu: Att skriva på min nya bok.
Om mig: I mitt yrke reser jag mycket och träffar många nya människor, men privat är jag rätt skygg och vill helst bara vara hemma med Martin och Olivia och lägga mig tidigt. Jag dricker inte, röker inte och äter helst hälsosam mat. Jag är nästan lite ”för” förtjust i all hälsokost som finns att köpa, älskar att köra snabba bilar och att åka skidor i Alperna. Jag är "fiskarna" i horoskop.
Om bloggen: Jag kommer att skriva om mitt liv som artist och numera även författare och föreläsare och om hur jag lever för att hinna och orka med allt.

Kategorier

  Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 3)