Linda Lampenius

Våra döttrar och jag som Lucior – och Luciatåg i Finland

20 december, 2014 | Kommentera (0)

I helgen firade vi min pappa, som fyller 93 år 18.12. i Finland. Vi gick och tittade på det fantastiska årliga Lucia tåget i centrala Helsingfors. Finlands Lucia och hennes tärnor och stjärngossar går ner för de otaliga trappstegen från domkyrkan vid Alexanderstorget.

image

image

image

image

image

Här är Olivia och Cecilia på deras dagis Lucia firande och jag när jag var Lucia 1972.

image

Postad: 20 december, 2014 Av: Linda Lampenius Kategori: Okategoriserade | Kommentera (0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Sök i bloggen

Gilla Kurera på Facebook

Om bloggen


Namn: Linda Cullberg Lampenius.
Ålder: 45 år.
Bor: I en villa i Bromma.
Familj: Maken Martin Cullberg och döttrarna Oliva och Cecilia, 5 år respektive född i januari 2013.
Sysselsättning: Violinist, artist och författare.
Fokus just nu: Att skriva på min nya bok.
Om mig: I mitt yrke reser jag mycket och träffar många nya människor, men privat är jag rätt skygg och vill helst bara vara hemma med Martin och Olivia och lägga mig tidigt. Jag dricker inte, röker inte och äter helst hälsosam mat. Jag är nästan lite ”för” förtjust i all hälsokost som finns att köpa, älskar att köra snabba bilar och att åka skidor i Alperna. Jag är "fiskarna" i horoskop.
Om bloggen: Jag kommer att skriva om mitt liv som artist och numera även författare och föreläsare och om hur jag lever för att hinna och orka med allt.

Kategorier

  Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 3)