Linda Lampenius

Anders Eklunds läggning obotlig… Han bör förbli inlåst resten av sitt liv!

17 januari, 2015 | Kommentera (0)

Det är fruktansvärt vad mycket hemskheter män utsätter barn för. Igår läste jag om tre finska män som tillsammans våldtagit tre små barn. Läste även om en ny våldtäktsman på en svensk förskola.
I Indien och Afrika blir oerhört många barn utsatta för sexuellt våld.

Vad är det för fel på dessa män?!? Hur fan kan de vara så grymma? Och värst av allt är att kriminalvården ser på saken som om dessa män kunde “botas” med hjälp av terapi. Herreguuud vilket skitsnack! Man är född med en viss läggning. Det går inte att få en person som är attraherad av det motsatta könet, att plötsligt sluta vara intresserad, genom terapi. Det går ej heller att få en homosexuell person att sluta bli attraherad av personer av samma kön. Dessa män, som blir sexuellt upphetsade av barn, kommer alltid att bli det.

Som mamma och kvinna känner man bara “Kastrera aset!” “Pina honom” “Lås in honom med råttor”

Anders vet att svenska folket avskyr honom. Han vet att alla andra fångar (förutom pedofilerna) känner likadant. Han går också i terapi. Trots allt det här, önskar han få följande böcker:

Här är boktitlarna på dubbelmördarens önskelista, som Kriminalvården nekar honom att ha i cellen:
• Birgitta Anderssons “Blondie”. Boken handlar om en liten flicka som rymmer hemifrån och som på sin flykt blir våldtagen av en alkoholiserad man och en lastbilschaufför.
• “Skamfläck” av Caroline Engvall. Handlar om en flicka som blir våldtagen – upprepade gånger.
• Jane Elliotts “Den lilla fången. En sann historia som handlar om en flicka, fyra år, som blir våldtagen av sin styvpappa.
• Avslutningsvis Katarina Wennstams “Flickan och skulden”. Boken handlar om “Jonna”, en helt vanlig tonårstjej som går på fest och får sitt liv förstört då hon blir gruppvåldtagen sedan gärningsmännen kört upp en krycka i underlivet.

Fy faaaaaaan!!!!!

Postad: 17 januari, 2015 Av: Linda Lampenius Kategori: Okategoriserade | Kommentera (0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Sök i bloggen

Gilla Kurera på Facebook

Om bloggen


Namn: Linda Cullberg Lampenius.
Ålder: 45 år.
Bor: I en villa i Bromma.
Familj: Maken Martin Cullberg och döttrarna Oliva och Cecilia, 5 år respektive född i januari 2013.
Sysselsättning: Violinist, artist och författare.
Fokus just nu: Att skriva på min nya bok.
Om mig: I mitt yrke reser jag mycket och träffar många nya människor, men privat är jag rätt skygg och vill helst bara vara hemma med Martin och Olivia och lägga mig tidigt. Jag dricker inte, röker inte och äter helst hälsosam mat. Jag är nästan lite ”för” förtjust i all hälsokost som finns att köpa, älskar att köra snabba bilar och att åka skidor i Alperna. Jag är "fiskarna" i horoskop.
Om bloggen: Jag kommer att skriva om mitt liv som artist och numera även författare och föreläsare och om hur jag lever för att hinna och orka med allt.

Kategorier

  Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 3)