Linda Lampenius

Hurra – nu har jag börjat träna med PT igen!

17 februari, 2015 | Kommentera (0)

Igår drog träningen igång med min nya PT Benjamin Jansson. Han är f.d. balettdansare – Opera- och balettskolan i Budapest. Han har varit balettpedagog på Danshögskolan i Stockholm och är nu konståkningstränare (+balett) steg 4 – i Svenska konståkningsförbundet.

Första passet igår var väldigt bra!! …och annorlunda. Jag fick bekanta mig med bl.a. inomhus “långfärdsskidåkning” och “skridskoåkning”. Fällkniven (på alla fyra, på halt underlag) var tuff. 
Idag känner jag av träningen, utan att ha så ont att jag inte kan gå (som jag fått de gånger jag försökt dra igång träningen på egen hand) 😉

image

Postad: 17 februari, 2015 Av: Linda Lampenius Kategori: Hälsa, Idrott, Träning | Etiketter: , , | Kommentera (0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Sök i bloggen

Gilla Kurera på Facebook

Om bloggen


Namn: Linda Cullberg Lampenius.
Ålder: 45 år.
Bor: I en villa i Bromma.
Familj: Maken Martin Cullberg och döttrarna Oliva och Cecilia, 5 år respektive född i januari 2013.
Sysselsättning: Violinist, artist och författare.
Fokus just nu: Att skriva på min nya bok.
Om mig: I mitt yrke reser jag mycket och träffar många nya människor, men privat är jag rätt skygg och vill helst bara vara hemma med Martin och Olivia och lägga mig tidigt. Jag dricker inte, röker inte och äter helst hälsosam mat. Jag är nästan lite ”för” förtjust i all hälsokost som finns att köpa, älskar att köra snabba bilar och att åka skidor i Alperna. Jag är "fiskarna" i horoskop.
Om bloggen: Jag kommer att skriva om mitt liv som artist och numera även författare och föreläsare och om hur jag lever för att hinna och orka med allt.

Kategorier

  Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 3)