Linda Lampenius

50 shades of grey – en obehaglig och manschauvinistisk film

22 februari, 2015 | Kommentera (0)

image

Jag vill tacka OS-stjärnan Lolo Jones för hennes inlägg på twitter och facebook angående filmen “50 shades of grey”.
Så här skrev hon på facebook:

image

image

Filmen “50 shades of grey” är obehaglig! En kvinna skall aldrig kränkas och behandlas så dåligt som kvinnan i filmen behandlas! Att dessutom “tajma” premiären av denna äckliga film med “Alla Hjärtans Dag” var osmakligt.

Postad: 22 februari, 2015 Av: Linda Lampenius Kategori: Okategoriserade | Etiketter: , , , , , , , | Kommentera (0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Sök i bloggen

Gilla Kurera på Facebook

Om bloggen


Namn: Linda Cullberg Lampenius.
Ålder: 45 år.
Bor: I en villa i Bromma.
Familj: Maken Martin Cullberg och döttrarna Oliva och Cecilia, 5 år respektive född i januari 2013.
Sysselsättning: Violinist, artist och författare.
Fokus just nu: Att skriva på min nya bok.
Om mig: I mitt yrke reser jag mycket och träffar många nya människor, men privat är jag rätt skygg och vill helst bara vara hemma med Martin och Olivia och lägga mig tidigt. Jag dricker inte, röker inte och äter helst hälsosam mat. Jag är nästan lite ”för” förtjust i all hälsokost som finns att köpa, älskar att köra snabba bilar och att åka skidor i Alperna. Jag är "fiskarna" i horoskop.
Om bloggen: Jag kommer att skriva om mitt liv som artist och numera även författare och föreläsare och om hur jag lever för att hinna och orka med allt.

Kategorier

  Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 3)