Linda Lampenius

London … JAAAAA!

3 april, 2015 | Kommentera (0)

Underbara London! Min kära gamla hemstad!
…och nu får jag semestra här med min älskade Martin, som gav mig denna resa i present.

Vi har inte varit ifrån våra barn på tumanhand under dryga 6 år annat än en natt på hotell i Sthlm, när jag var höggravid med vårt andra barn.
Det är härligt att känna sig lika nyförälskad, nästan på ett barnsligt sätt, som när vi umgicks innan vi fick barn. Vi stortrivs i varandras sällskap.

Vi bor på ett hotell som ligger i en stadsdel som var så ökänd när jag bodde i London, att jag aldrig besökte platsen. Nu är Shoreditch en av de “hippaste” stadsdelarna i staden. I samband med hotellet vi bor på, ligger privata medlemsklubben “House”. Vi har tillträde till denna klubb i och med att vi är gäster på hotellet. Klubben är stor och ligger på de två översta våningarna. Inredningen är väldigt cool. Gammalt och nytt mixat på ett smakfullt sätt.
Man får inte fotografera på klubben eftersom kändisar, artister och förmögna personer är medlemmar där.

Själva området Shoreditch är extremt fult i grunden. Fruktansvärda gamla tegelbyggnader. Men man har “hottat upp” området med en massa små megaexklusiva boutiquer och restauranger. Det är mycket graffitti på väggarna och man hittar konstutställningar på varje gata.

Här är några bilder från Shoreditch:

image

image

Några bilder från hotellet

image

image

image

Alla dessa Cowshed produkter finns i badrummet…och det är gratis att använda dem…holy cow!!

image

Gymet är väldigt fint och speciellt

image

image

image

image

Igår besökte vi “mitt” London. Jag har bott i Notting Hill. Det är så mysigt att promenera där. Blommorna i träden har slagit ut.

image

image

image

image

image

image

image

image

Här på 7 Pembridge Crescent bodde jag

image

Här är bilder från en cool butik på Portobello Road (ja, det är symaskiner överallt)

image

image

image

image

Vi har ätit gott och hälsosamt. Frukosten på hotellet är kanon!! Igår blev det omelett på äggvita och spenat, gröt på havregryn, chiafrön, nötter och banan, en avokado och kaffe.

image

I förrgår åt vi middag på Dishoom…

image

…och igår kväll på en liten lokal indisk restaurang.

Bästa hälsningar från London.
Linda

Postad: 3 april, 2015 Av: Linda Lampenius Kategori: Blogginlägg, Okategoriserade | Kommentera (0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Sök i bloggen

Gilla Kurera på Facebook

Om bloggen


Namn: Linda Cullberg Lampenius.
Ålder: 45 år.
Bor: I en villa i Bromma.
Familj: Maken Martin Cullberg och döttrarna Oliva och Cecilia, 5 år respektive född i januari 2013.
Sysselsättning: Violinist, artist och författare.
Fokus just nu: Att skriva på min nya bok.
Om mig: I mitt yrke reser jag mycket och träffar många nya människor, men privat är jag rätt skygg och vill helst bara vara hemma med Martin och Olivia och lägga mig tidigt. Jag dricker inte, röker inte och äter helst hälsosam mat. Jag är nästan lite ”för” förtjust i all hälsokost som finns att köpa, älskar att köra snabba bilar och att åka skidor i Alperna. Jag är "fiskarna" i horoskop.
Om bloggen: Jag kommer att skriva om mitt liv som artist och numera även författare och föreläsare och om hur jag lever för att hinna och orka med allt.

Kategorier

  Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 3)