Linda Lampenius

Uppmanar er att skippa flaskvatten för att rädda liv! unicef.se/vatten

23 april, 2015 | Kommentera (1)

Uppmanar alla Kurera anhängare & läsare att skippa flaskvatten och i stället köpa vattenreningstabletter och rädda liv!
Läs mer på http://unicef.se/vatten
#vattenlöftet

image

image

Postad: 23 april, 2015 Av: Linda Lampenius Kategori: Okategoriserade | Etiketter: , , , | Kommentera (1)

Det finns 1 kommentar:

Uppmanar er att skippa flaskvatten för att rädda liv! unicef.se/vatten

  1. Anonym skrev den

    Hej Linda. Jag hittade ett inlägg från 2013, där du skrev om skadan på din horhinna och din laseroperation. För två månader sedan fick jag en skada på hornhinnan och har samma problem som du hade, dvs att såret rivs upp varje natt. Jag får olika besked från vården och känner mig utlämnad. Jag undrar hur länge du gick med såret innan du fick göra laseroperation och även hur du mår nu efter laseroperationen. Fick du några komplikationer eller läkte det bra?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Sök i bloggen

Gilla Kurera på Facebook

Om bloggen


Namn: Linda Cullberg Lampenius.
Ålder: 45 år.
Bor: I en villa i Bromma.
Familj: Maken Martin Cullberg och döttrarna Oliva och Cecilia, 5 år respektive född i januari 2013.
Sysselsättning: Violinist, artist och författare.
Fokus just nu: Att skriva på min nya bok.
Om mig: I mitt yrke reser jag mycket och träffar många nya människor, men privat är jag rätt skygg och vill helst bara vara hemma med Martin och Olivia och lägga mig tidigt. Jag dricker inte, röker inte och äter helst hälsosam mat. Jag är nästan lite ”för” förtjust i all hälsokost som finns att köpa, älskar att köra snabba bilar och att åka skidor i Alperna. Jag är "fiskarna" i horoskop.
Om bloggen: Jag kommer att skriva om mitt liv som artist och numera även författare och föreläsare och om hur jag lever för att hinna och orka med allt.

Kategorier

  Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 3)