Linda Lampenius

Pigg, fräsch och snygg på 10 minuter

Postad: 6 maj, 2015 Av: Linda Lampenius Kategori: Hudvård, Skönhet | Etiketter: , , , , , , , , , , , , , | Kommentera

Räddarna i nöden… Jäklar vilka underverk de här produkterna gör på ett trött nylle!!! 🙂
Glamglowmud har några produkter och denna svarta är BÄST!! Brukar ha den i ansiktet ca 10-15 minuter. Hyn blir super-ren, otroligt mjuk och jämn och det känns som om man “tajtat till” nyllet. Men jag kör denna mask max 2 ggr per vecka under de veckorna jag behöver vara piffad för uppträdanden. Till vardags, ifall jag skall iväg på jobb, kör jag bliss triple oxygen instant energizing mask, efter att jag lämnat ungarna på dagis. Hinner aldrig göra något med mig själv innan dagislämning…förstår inte hur mammor hinner fixa allt innan lämning. Jag är väl bara för långsam 😴
Bliss masken gör att man känner sig i hyn som om man sovit bra, även om man inte gjort det. Jag behöver ingen foundation när jag använt bliss (bara lite concealer här och där).
Lumenes Time freeze nattkräm kör jag på vintern även på dagarna.
Serumet “youth serum” är bästa produkten i Julie Lindhs serie.  😀
imageTest: Bliss Softening Socks

Postad: 16 december, 2012 Av: Linda Lampenius Kategori: Hudvård | Etiketter: , , , | 2 kommentarer

Jag är stormförtjust i flera av Bliss produkter (bl.a. Oxygen mask och gel som minskar svullnad under ögonen). Därför köpte jag sockorna som heter Softening Socks, trots att jag tyckte att de kostade väldigt mycket (445 kr på KICKS). Så här marknadsförs sockorna:

Som att gå på luft! Spa-inspirerad fotbehandling med en polymergel-fodring som innehåller en återfuktande, närande dunderkur för trängtande tår, hårda hälar och fanérliknande fotsulor! Kan användas upp till 50 gånger.

Jag blev väldigt besviken. Det kändes som om jag hade kalla och våta strumpor på mig. Mina fötter blev ej heller mjukare av behandlingen. Nej usch, inget för mig. Jag vill alltid känna att mina fötter är torra och varma, när jag drar på mig sockor.

 KICKS i Farsta

Postad: 23 november, 2012 Av: Linda Lampenius Kategori: Skönhet | Etiketter: , | Kommentera

Jag går alldeles för ofta in på KICKS i Farsta centrum. Nu speciellt för att man äntligen kan köpa märket BLISS i Sverige och för att Teresa är så trevlig och kommer med väldigt bra tips 🙂
Igår köpte jag eyepads (BLISS)

image

imageToppen produkter från Bliss och Lancome

Postad: 16 september, 2012 Av: Linda Lampenius Kategori: Hudvård | Etiketter: , , , | En kommentar

Äntligen hittade jag Bliss produkter på KICKS. När jag bodde i England brukade jag köpa Bliss “triple oxygen instant energizing mask”. Den är fantastisk när man känner sig trött och grå. På ett huj blir hyn “pigg” igen 🙂
Köpte också “baggage  handler eye gel” och “fat girl slim”. Gelen biter verkligen på påsar under ögonen och celulitkrämen är effektiv mot vätska i benen. Jag hatar dock namnet “fat girl slim”!

Lancomes Visionnaire verkar också funka rätt så bra 🙂

Skönhetsprodukter från Bliss och LancomeSök i bloggen

Gilla Kurera på Facebook

Om bloggen


Namn: Linda Cullberg Lampenius.
Ålder: 45 år.
Bor: I en villa i Bromma.
Familj: Maken Martin Cullberg och döttrarna Oliva och Cecilia, 5 år respektive född i januari 2013.
Sysselsättning: Violinist, artist och författare.
Fokus just nu: Att skriva på min nya bok.
Om mig: I mitt yrke reser jag mycket och träffar många nya människor, men privat är jag rätt skygg och vill helst bara vara hemma med Martin och Olivia och lägga mig tidigt. Jag dricker inte, röker inte och äter helst hälsosam mat. Jag är nästan lite ”för” förtjust i all hälsokost som finns att köpa, älskar att köra snabba bilar och att åka skidor i Alperna. Jag är "fiskarna" i horoskop.
Om bloggen: Jag kommer att skriva om mitt liv som artist och numera även författare och föreläsare och om hur jag lever för att hinna och orka med allt.

Kategorier