Linda Lampenius

Naturläkemedel och kosttillskott på Örtagubben, Brommaplans hälsokost och Gryningen

Postad: 20 januari, 2015 Av: Linda Lampenius Kategori: Okategoriserade | Etiketter: , , , , , | Kommentera

Dessa tre butiker är mina favoriter bland hälsokostaffärerna i Sthlm!

Dessa produkter har jag inhandlat senast:

image

image

Jag har haft både moraxella och virus ihop med mig under de senaste veckorna. Oreganodroppar, ingefära och Carmolis lindrar symptomen en aning. C-vitamin och zink äter jag dagligen. Igår började jag med D-vitamin igen. Eftersom jag känt mig rätt så stressad när jag varit sjuk (och samtidigt jobbat och övat mycket), köpte jag Dr Vogels Johannesört. Tyckte att jag blev mindre stressad redan efter första dagen.House/danse och irländsk musik…klar med skivinspelning

Postad: 7 oktober, 2014 Av: Linda Lampenius Kategori: Jobb, Musik, Repetition, Violin | Etiketter: , , , , , , , , , , , , , | 2 kommentarer

Både igår och idag har jag jobbat med bästa Joakim Holgersson.
Igår jobbade vi i hans studio och idag var vi i vackra Bromma kyrka.
Jag är med på en irländsk skiva, som skall mastras redan i övermorgon. Jag spelar med den världsberömda kören Anuna, som jag tidigare turnerat med runt hela USA. Spelade in mina låtar/stämmor så här sent pga mitt skadade finger. Skulle egentligen spela in redan för 3-4 veckor sedan. Men nu är det gjort 🙂 och musiken skickad till Michael McGlynn och Brian Masterson i Dublin.

Här några bilder från idag…

image

image

image

image

image

image

image

imageEtt sista farväl av en gudomlig utsikt

Postad: 1 oktober, 2014 Av: Linda Lampenius Kategori: Barn, Familj, Livet, skola | Etiketter: , , , , , , , , | Kommentera

Idag besökte jag vårt gamla hem för sista gången. Vi hann bo i Fållan vid sjön Magelungen i 5 1/2 år. Vi har haft ett “sommarhus” året om och utsikten har varit gudomlig. Varje morgon, varje kväll har varit unik.
Tyvärr blev vi tvungna att lämna Fållan. Barnen blev lidande. Det fanns t.ex. ingen förskola i området. Vi fick åka rätt så långt med bil varje morgon. De andra barnen som gick i förskolan “Hälsoförskolan Friskus” bodde nära förskolan. Våra barn hade inga vänner att leka med i området.
Nästa år skall Olivia påbörja sin skolgång. Vi anser att det är viktigt att våra barn får gå i en så bra skola som möjligt.
Jag kände mig väldigt isolerad i området. Ifall jag behövde något, var jag alltid tvungen att ta bilen.
Vi flyttade till Bromma i maj. Olivia har nu alla sina nya vänner inom gångavstånd. Vi kunde välja mellan 3 förskolor, som alla låg väldigt nära vårt hem. Dessutom har vi nu gångavstånd till ica, köttbutik, fiskbutik, café, klädbutiker, sandstrand, ängar, skog osv. Vi älskar Ålsten!
Här är mina sista bilder från gamla hemmet…

image

image

image

imageSök i bloggen

Gilla Kurera på Facebook

Om bloggen


Namn: Linda Cullberg Lampenius.
Ålder: 45 år.
Bor: I en villa i Bromma.
Familj: Maken Martin Cullberg och döttrarna Oliva och Cecilia, 5 år respektive född i januari 2013.
Sysselsättning: Violinist, artist och författare.
Fokus just nu: Att skriva på min nya bok.
Om mig: I mitt yrke reser jag mycket och träffar många nya människor, men privat är jag rätt skygg och vill helst bara vara hemma med Martin och Olivia och lägga mig tidigt. Jag dricker inte, röker inte och äter helst hälsosam mat. Jag är nästan lite ”för” förtjust i all hälsokost som finns att köpa, älskar att köra snabba bilar och att åka skidor i Alperna. Jag är "fiskarna" i horoskop.
Om bloggen: Jag kommer att skriva om mitt liv som artist och numera även författare och föreläsare och om hur jag lever för att hinna och orka med allt.

Kategorier