Linda Lampenius

Min variant av chiagröt

Postad: 12 februari, 2015 Av: Linda Lampenius Kategori: Ekologisk, Hälsa, Kost, Mat | Etiketter: , , , , , , , , , , , , | Kommentera

Min mans tvillingbror Johannes brukar tipsa oss om hälsosamma och goda råvaror, eftersom han själv äter ekologisk/närodlad mat. För övrigt så kommer Johannes att öppna Sveriges bästa och coolaste butik med ekologiska och närodlade produkter på Södermalm i maj. Otroligt kul! Ser verkligen fram emot maj!

Min man har ätit chiapudding till frukost under den senaste tiden. Jag klarar inte av konsistensen, speciellt när gröten/puddingen dessutom är kall.
Jag tillreder istället en varm gröt på morgonen:

1 dl havregryn
1 msk chiafrön
2 1/2 dl vatten

Sedan lägger jag på:

Äppelbitar eller banan
Kanel
(Kardemumma)
Solrosfrön
SojamjölkSök i bloggen

Gilla Kurera på Facebook

Om bloggen


Namn: Linda Cullberg Lampenius.
Ålder: 45 år.
Bor: I en villa i Bromma.
Familj: Maken Martin Cullberg och döttrarna Oliva och Cecilia, 5 år respektive född i januari 2013.
Sysselsättning: Violinist, artist och författare.
Fokus just nu: Att skriva på min nya bok.
Om mig: I mitt yrke reser jag mycket och träffar många nya människor, men privat är jag rätt skygg och vill helst bara vara hemma med Martin och Olivia och lägga mig tidigt. Jag dricker inte, röker inte och äter helst hälsosam mat. Jag är nästan lite ”för” förtjust i all hälsokost som finns att köpa, älskar att köra snabba bilar och att åka skidor i Alperna. Jag är "fiskarna" i horoskop.
Om bloggen: Jag kommer att skriva om mitt liv som artist och numera även författare och föreläsare och om hur jag lever för att hinna och orka med allt.

Kategorier